Galatasaray'dan çifte transfer

Galatasaray'dan çifte transfer

SPOR Haberleri

Galasaray Liv Hospital, Maccabi Tel Aviv'den Aleks Maric ile anlaşmaya vardı. Sırp oyuncu yarın İstanbul'a gelecek.

Bu sezon sakatlıklar ve kulübün içinde bulunduğu krizden dolayı birçok oyuncuyla ayrılık yoluna giden, özellikle son maçlarını dar rotasyonla tamamlayan sarı-kırmızılılar, eksik bölgelerinden biri olan pota altını Maccabi Tel Aviv'den Aleks Maric ile güçlendirdi. Sırp oyuncu yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacak.
30 yaşındaki 2.12'lik pivot, daha önce Granada, Partizan, Panathinaikos, Lokomotiv Kuban'da forma giydi. Maric, bu sezon THY Eurolegue'de 8.47 dakika ortalamayla 2.3 sayı ve ribaund ortalamasıyla oynadı. Maric, Partizan formasıyla 2009'da Anadolu Efes'e karşı 34 sayı ve 16 ribaund ile bu Euroleague kariyer rekorunu kırmıştı.
GELABALE YOLDA!
Öte yandan Sarı-Kırmızılı takım, bir başka transferde ise sona yaklaştı. Cim Bom'un, ülkesinin ekibi Strasbourg'un formasını giyen 31 yaşındaki Fransız forvet Mickael Gelabale ile görüşme halinde olduğu dile getirildi.
Sarı-kırmızılılarda ücretlerini alamadıkları için serbest kalan Furkan Korkmaz, Aradori, Jawai ve Vougioukas geçtiğimiz haftalarda takımdan ayrılırken daha önce de yaşanan sorunlar nedeniyle Nolan Smith sarı-kırmızılı formaya veda etmişti.
KAYNAK: SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...