İstanbul'da öldürülen taksici memleketinde toprağa verildi

/ Kaynak: DHA
İstanbul'da öldürülen taksici memleketinde toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Fatih'te önceki akşam, Gürcistan uyruklu bir kişinin, parasını gasp etmeye çalışırken bıçaklayarak öldürdüğü taksici memleketinde toprağa verildi.

İstanbul Fatih'te önceki akşam, Gürcistan uyruklu bir kişinin, parasını gasp etmeye çalışırken göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü taksici 46 yaşındaki Bekir Dil, memleketi Elazığ'da toprağa verildi.Cenazesi, İstanbul'dan memleketi Elazığ'a getirilen Bekir Dil için Abdullah Paşa Mahallesi Nurullah Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Evli 8 çocuk babası Dil'in yakınları cenazede büyük üzüntü yaşadı. Dil, namazın ardından Asri Mezarlık'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.Cenazeye katılan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman olayı kınadığını belirterek, bu tür olaylara karşı yetkililerin bir önlem almasını istediklerini söyledi.



YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...