Polis Akademisi Alaturka'nın galası yapıldı

Polis Akademisi Alaturka'nın galası yapıldı

MAGAZİN Haberleri

Başrollerinde Mehmet Ali Erbil ve Yolanthe Cabau'nun oynadığı Polis Akademisi Alaturka'nın dün gece Özdilek AVM'de galası yapıldı.

Amerikalıların efsane filmlerinden olan Polis Akademisi'nin Alaturka versiyonu dün akşam sinemaseverlerle buluştu. nbsp;Yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu'nun üstlendiği senaryosu ise Kemal Kenan Ergen'e ait olan film Polis Akademisi Alaturka'nın galasına birçok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden bazıları Esra Dermancıoğlu, Umut Akyürek, Erol Mütercimler, Murat Serezli, Fikret Ercan, Hatice, Tamay Kılıç, Nihan Tarhan, Osman Burak Temir,Bengi İdil Uras oldu. Yolanthe Cabau'nun eşi Wesley Sneijder de, kırık Türkçesiyle sevenlerini selamladı. nbsp;
Polis Akademisi Alaturka'nın galası yapıldı

Kadroda Yolanthe Cabau ve Mehmet Ali Erbil'e, Peker Açıkalın, Saba Tümer, Sümer Tilmaç, Elvin Levinler, Perihan Erener, İlker Kurt ve Fulden Akyürek'in eşlik ettiği bol kahkahali filmin konusu ise; yeni çıkan "Pozitif Ayrımcılık" kararnamesi gereğince, Polis Akademisi´ne giriş koşullarının esnetildiği, polis olmak isteyen herkesin neredeyse koşulsuz şartsız kabul edildiği bir akademide geçiyor. Akademidekileri yola getirmeyi amaçlayan aşırı disiplin merakıyla nam salmış olan Beton Haşmet lakaplı müdürün kontrolü ele almasıyl birlikte, olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
ÇAĞLA TÜRK-BÜŞRA KAMIŞ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...