İşte Ronaldo'nun fiyatı

İşte Ronaldo'nun fiyatı

SPOR Haberleri

Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli yıldız oyuncunun fiyatını açıkladı.

Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli yıldız oyuncunun geleceği ve olası transfer hakkında nbsp;açıklamalarda bulundu.


BONSERVİSİ 300 MİLYON POUND
BBC'den Dan Roan'ın sorularını yanıtlayan dünyaca ünlü menajer, "Eğer olurda herhangi bir sebepten dolayı Real Madrid, Cristiano Ronaldo'yu satmayı düşünürse, alacak kulübün 300 milyon pound ödemesi gerekecek" dedi.


29 yaşındaki başarılı hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo'nun eşşsiz bir yetenek olduğunu ve ayrıca gelmiş geçmiş en iyi sporcu olduğunu savundu. Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo'nun yanısıra Jose Mourinho, Luiz Felipe Scolari, Radamel Falcao, Angel Di Maria, James Rodriguez, David De Gea, Victor Valdes ve Diego Costa gibi oyuncuların da menajerliğini yapıyor.


TÜRK LİRASIYLA DEĞERİ
Başarılı menajerin Portekizli süperstar için biçtiği 300 milyon pound, TL bazında 1 milyar 87 milyon 350 bin Türk Lirası'na denk geliyor. (Eski parametreye göre 1 kattrilyon, 87 trilyon 350 milyar)


FİYATINI 4'E KATLADI
2010 yılında Manchester United'dan Real Madrid'e 94 milyon euroya transfer olan Ronaldo geçen sürede değerini 4'e katladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...