Edirne Valisi, 'Kimsenin burnu bile kanamadı'

/ Kaynak: İHA
Edirne Valisi, 'Kimsenin burnu bile kanamadı'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, su seviyesinin düşmesinin sevindirici olduğunu belirterek, "Yüzyılın felaketinde kimsenin burnu bile kanamadı" dedi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tunca Köprüsü taşkın sahasında incelemelerde bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Şahin, nehir debileri hakkında ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. Nehir debilerinin 2 bin 149 metreküp/saniye'den, bin 570 metreküp/saniyeye düştüğünü belirten Şahin, bu durumun sevindirici olduğunu söyledi. Nehir debisinin düşmesiyle tedbiri elden bırakmamak gerektiğini ifade eden Şahin, "Kara ulaşım çalışmalarını sağlamaya çalışıyoruz, Kararaağaç'a giden yolda 1,5 metre boyunda bir yarık var. Bu yarık üzerinde belediye çalışmalarını sürdürüyor. Bu yarılan yolda dolgu olduğunda bu akşam ilk geçişimiz inşallah olacak. Karayolu ile ulaşımda tabi bu cekli caklı bir ifade biz inşallah geçeceğimize inanıyoruz. Her iki taraftan nakiller sağlandı, Karaağaç'ta da aileler evlerine döndü. Biz de her konuda kendilerine yardımcı oluyoruz. Biraz sonra onlara Kızılay yardımıyla gıda gönderilecek. Karaağaç'ta sanıyorum 500 konut su altında kaldı. Ama yüzyılın felaketinde kimsenin burnu bile kanamadı. Yunanistan'da bu kadar su felaketi olmadı ama kayıplar meydana geldi. Bizim sıkı tedbirlerimizden dolayı vatandaşımızın burnu dahi kanamadı" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...