Terim, Milli Takım'a gelmek istemeyen 2 oyuncuyla telefonda görüştü

Terim, Milli Takım'a gelmek istemeyen 2 oyuncuyla telefonda görüştü

SPOR Haberleri

Tecrübeli hoca, Ömer Toprak'tan "Gökhan Töre ile aynı formayı giyemem" cevabını alırken, Hakan Çalhanoğlu'nu ise ikna etti

Gökhan Töre olayından sonra A Milli Takım'a gelmek istemeyen Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun durumunda önemli gelişmeler yaşandı. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, kritik Hollanda karşılaşması öncesinde iki futbolcuyu da telefonla arayarak milli takıma kazandırmak için görüşmelerde bulundu. Haber7 adlı internet sitesinin haberine göre Hakan Çalhanoğlu'dan olumlu cevap alan Teknik Direktör Fatih Terim, Ömer Toprak'ın tavrı karşısında şoke oldu. Gökhan Töre'nin olduğu bir takımda kesinlikle forma giymek istemediğini belirten Ömer, milli takıma dönmeye sıcak bakmadı. Gökhan Töre olayında ve sonrasında yaşananları unutamadığını söyleyen deneyimli stoper, "O şahısla aynı formayı giymem mümkün değil" şeklinde konuştu.
Çalhanoğlu reddetmedi
Hakan Çalhanoğlu'na bu olayları unutup ay-yıldızlı formayı tekrar giymesini istediğini belirten Terim, "Seni milli takımın geleceği olarak görüyorum. Bundesliga gibi üst düzey bir ligde yaptıkların ortada, böyle futbol dışı bir olay yüzünden milli formadan uzak kalmanı istemiyorum" dedi. Terim'in sözleri karşısında Çalhanoğlu, Gökhan Töre'nin de kadroda bulunmasına karşı çıkmadı ve milli takıma dönmek istediğini söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...