G.Saray'dan Nihat Doğan'a çok sert cevap: 'Bir de para mı istiyorsun!'

G.Saray'dan Nihat Doğan'a çok sert cevap: 'Bir de para mı istiyorsun!'

MAGAZİN Haberleri

'Özgecan Aslan' hakkındaki tweetleri nedeniyle Galatasaray'dan ihracı gündeme gelen Nihat Doğan parasını geri istedi ancak cevap gecikmedi...

Mersin'de vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayetinden sonra attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti tepki çekti. Doğan, tepkiler sonrası tweeti sildi.

Tweet sonuncunda büyük tepki alan Nihat Doğan, Galatasaray camiasında da yoğun eleştirilerin odağında. Eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulunacağını açıkladı.

Nihat Doğan, bu girişime Twitter'dan cevap verdi. nbsp; Peş peşe tweetler atan Doğan, "İhraç edeceseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin'deki mazlum kardeşlerime göndereyim" ifadesini kullandı.

İŞTE O TWEET:
G.Saray'dan Nihat Doğan'a çok sert cevap: 'Bir de para mı istiyorsun!'

CEVAP GECİKMEDİ

Ancak Nihat Doğan'a da cevap gecikmedi... Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı olan Serdar Eder, Twitter üzerinden Doğan'a çok sert bir yanıt verdi.

Eder, şunları yazdı:

"Nihat Doğan 2015 yılı aidatını yatırdın da mı geri istiyorsun? 'Ben bıraktım' demen için kaç para istersin? Ben vereyim. Nihat Doğan aidat yatırmış gibi hala borcun olduğunu unutma, ama varsa aklında bir rakam onu da söyle."
G.Saray'dan Nihat Doğan'a çok sert cevap: 'Bir de para mı istiyorsun!'

GALATASARAY YÖNETİM KURULU YARIN NİHAT DOĞAN'I GÖRÜŞECEK

Bu arada Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Milliyet'e yaptığı açıklamada, Nihat Doğan'a camia içinde büyük tepkinin olduğunu belirterek, konunun yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında görüşüleceğini söyledi. Yasaman, "Galatasaray camiasından Nihat Doğan'a karşı bir reaksiyon var, bunu biz de görüyoruz" dedi.

Yönetim kurulu üyesi Cem Kınay da Nihat Doğan'ın ihracının yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısının gündemine alındığını açıkladı.

ADNAN ÖZTÜRK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan hakkında attığı tweetler nedeniyle büyük tepki gören Nihat Doğan'ı sarı kırmızılı kulüpten ihraç etmek için ne gerekirse yapılacağını açıkladı. Best FM'e konuşan Öztürk, şunları söyledi:
G.Saray'dan Nihat Doğan'a çok sert cevap: 'Bir de para mı istiyorsun!'
"BU ŞAHIS GALATASARAY CAMİASINDA BARINAMAZ"
Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için Galatasaray kulübü üyesi Nihat Doğan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama hakkında konuşan Adnan Öztürk "Bir baba ve vatandaş olarak acımı tarif edecek kelime bulamıyorum. Sıfatını söylemek istemediğim insanları görmek istemiyorum.. Galatasaray bir yaşam biçimi, sevgi ve saygı kurumudur. Galatasaray sevgimi bu insanlarla paylaşmak istemiyorum. Yarın sabah ilk işim disiplin kuruluna başvurmak olacaktır. Kanunlara ve değerlere saygılı insanlarız. Biz bu insanları toplumda var olarak görmeyeceğiz ve ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

"BU ÜLKEDE KÖTÜ ŞEYLER OLUYOR"
Ergin Ataman'ın oyuncusuna fiziki ve psikolojik saldırıda bulunması hakkında açıklamalarda bulunan Öztürk "Sporcu yetiştiriyoruz. Bu ülkeyi seviyoruz ve kurumlar için çalışmalar yapıyoruz Bu ülkede sabahtan akşama kadar o kadar çok kötü şey oluyor. Bu konuyu Galatasaray'a indirgediğimiz zaman bu konu ve duruşu ile ilgili ciddi problemleri olduğunu görüyoruz. Bunları ilerleyen zamanlarda detaylı olarak konuşacağız. Başkanıda eleştirmek istemiyorum" nbsp; ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...