Orduspor eğitim yuvası oldu!

/ Kaynak: AA
Orduspor eğitim yuvası oldu!

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor'da teknik direktör Hüseyin Özcan basın toplantısı düzenledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Hüseyin Özcan, "Oyuncuların gelişimi için onlara İngilizce dersi vererek hem futbolun öğretildiği hem de oyuncuların gelişiminin sağlandığı bir eğitim kurumu gibi çalışacağız" dedi. Özcan, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Orduspor'un deplasmanda genç oyuncularıyla Antalyaspor gibi büyük maliyetlerle kurulmuş bir takımı yenerek Türkiye'de herkesin dikkatini çektiğini söyledi.


Galibiyetten çok genç oyuncuların gelişimlerinin kendilerini mutlu ettiğini anlatan Özcan, projelerini hayata geçirmeleri durumunda ülke futbolunda yeni bir sayfa açılacağını vurguladı.


Antalya'da maç sonrası tribünlerin oyuncularına gösterdiği ilgiye değinen Özcan, şöyle konuştu:


"O tablo gerçekten bizim adımıza çok önemliydi. Eğer biz genç oyuncularımın gelişimlerini aynı anda sağlayabilirsek ülke futbolunda yeni bir sayfa açılacak diyebilirim. Bunun öncülüğünü Orduspor Kulübü yapmakta. O anlamda üzerimizdeki sorumluluğun büyük olduğunu biliyorum. Biz de zaten buna bağlı olarak takım için yeni uygulamalar başlatıyoruz. Oyuncuların gelişimi için onlara İngilizce dersi vererek hem futbolun öğretildiği hem de oyuncuların gelişiminin sağlandığı bir eğitim kurumu gibi çalışacağız."


Özcan, kulübün ortaya koyduğu projenin başarıya ulaşmasının ülke futboluna önemli katkılar sunacağına inandıklarını belirterek, hayata geçmesi halinde hem Orduspor'un hem ülke futbolunun kazanacağını dile getirdi.


Milli takım havuzunda 17 ve 19 yaş gruplarında yeterli sayıda oyuncu bulunmadığını kaydeden Özcan, "Eğer biz bu birlikteliği sağlayabilirsek mili takıma da oyuncu yetiştirebiliriz. Onun için herkesin bize katkı sunması, bu süreçte Orduspor'a destek olunması lazım" diye konuştu.


- Elazığspor maçı


Ligde cuma günü iç sahada oynayacakları Elazığspor maçıyla ilgili değerlendirmede de bulunan Özcan, sahaya futbolun güzel yanlarını ortaya koymak için çıkacaklarını belirtti.


Türkiye'nin sevgisini kazanmayı sürdürmek istediklerine işaret eden Özcan, "Kazanırız, kaybederiz orası çok önemli değil ama biz uzun vadede kazanacak taraf olacağımızı biliyoruz. Keyifli bir maç oynanacağını düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...