Julia Roberts annesini kaybetti

Julia Roberts annesini kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Oscar ödüllü oyuncu Julia Roberts, bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören 80 yaşındaki annesini kaybetti.

Roberts'ın bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören 80 yaşındaki Betty Lou Motes, Perşembe günü sabah saatlerinde hayata veda etti. Haberi duyuran In Touch Weekly, Motes'un bir süredir Santa Monica'daki bir hastanede tedavi gördüğünü yazdı.Betty Lou Motes'un iki yıldız kanser tedavisi gördüğü bu kapsamda akciğerinin bir bölümünün de bir operasyonla alındığı da belirtildi.Bu, Julia Roberts'ın son bir yılda yaşadığı ikinci ölüm acısı. Ünlü oyuncu geçen yıl bu dönemde de üvey kız kardeşi Nancy'nin evinde ölü bulunmasıyla sarsılmıştı. Julia Roberts, kız kardeşi Nancy'nin ölümünden sonra büyük üzüntü yaşayan annesi Betty LOu Moles'u Los Angeles'taki evine getirmişti. nbsp;Annesinin ölüm haberinden sonra Roberts'ın evinin önüne bir paparazzi ordusu koşturdu. Ünlü oyuncunun üzüntüsü gözlerinden belli oluyordu.


Julia Roberts annesini kaybetti

JULİA ROBERTS KİMDİR?
Julia Roberts (d.Julia Fiona Roberts, 28 Ekim 1967, Georgia), Oscarlı ABD'li oyuncu. Betty Lou Bredemus ve Walter Grady Roberts'ın en küçük çocuğudur. 140 milyon dolarlık servetiyle Hollywood'un en zengin oyuncusudur. Yıllık 62 milyon dolarlık kazancıyla da yılda en çok kazanan J. Roberts, Mona Lisa Smile Filmiyle aldığı 25 milyon dolarlık ücretle de sinema tarihinin en yüksek ücretli kadın oyuncusu olmaya hak kazanmıştır. Aynı zamanda Unfabulous dizisiyle ünlenen Emma Roberts'ın da halasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...