'Torunlarımı fareler yiyecek'

/ Kaynak: İHA
'Torunlarımı fareler yiyecek'

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne'de, Cemile Mızga isimli bir anneanne, iki torunu ve kızıyla gecekonduda yaşam mücadelesi veriyor.

Geçim sıkıntısı nedeniyle iki kez intiharın eşiğine gelen kadın, yaşadıkları evde bulunan farelerin torunlarını yemesinden korkuyor.Edirne'de yaşayan Mızga ailesinin yaşam mücadelesi yürek burkuyor. Geçim sıkıntısını gözyaşları içinde anlatan Cemile Mızga, fakirlik nedeniyle iki kez intihara kalkıştığını söyledi. İki torunu ve kızının karnını doyurmak için çöpteki çürümüş yiyecekleri toplayarak yaşamlarını devam ettirmeye çalıştıklarını anlatan Mızga, komşularının yardımları sayesinde hayata tutunduğunu belirtti. Karaağaç Mahallesi'nde selin yaşanmasından sonra topladığı hurdaları satamadığını ifade eden Mızga, "Çok çaresizim. Ben utanılacak bir şey yapmıyorum. Torunlarıma ekmek istiyorum. Ben dilenci değilim, iş istiyorum" dedi.
'Torunlarımı fareler yiyecek'
"TORUNLARIMI FARELER YİYECEK"

Yaşadığı gecekonduda farelerin bulunduğunu belirten Mızga, "Farelerle yaşıyorum. Her taraf delik deşik. Torunlarımı fareler yiyecek. Ev üstümüze çökecek. Bugün yağsız, soğansız makarna yaparak torunlarıma yedirmeye çalışacağım. Sesimi duyuramadım. Sonunda ben intiharı düşündüm. Edirne polisi beni iki defa Meriç nehrinden kurtardı" diye konuştu. Gecekonduda yaşam mücadelesi veren Mızga, yardım eli bekliyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...