Hamzaoğlu çıldırdı, montu fırlattı!

Hamzaoğlu çıldırdı, montu fırlattı!

SPOR Haberleri

Medicana Sivasspor'a beraberliğe getiren gol öncesi verilen faul kararı Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu adeta çıldırttı!

Galatasaray'ın 'sakin' yapısıyla tanınan teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Medicana Sivasspor maçında hakem Hüseyin Göçek ve yardımcılarının verdiği bazı kararlara çok sert tepki gösterdi.

M. SİVASSPOR - GALATASARAY MAÇI - CANLI ANLATIM

Hamzaoğlu'nu sinirlendiren pozisyon 38. dakikada yaşandı. Bu dakikada Sivassporlu Cicinho ile Olcan Adın'ın, Galatasaray ceza alanı yakınındaki mücadelesinde yardımcı hakem Kemal Yılmaz faul kararı verdi. Karara çok sinirlenen Hamza Hamzaoğlu, hışımla kulübeden çıktı ve yardımcı hakemin olduğu bölgeye yürüdü ve eldivenlerini yere fırlattı. Sarı kırmızılıların 'faul yok' itirazları arasında kullanılan serbest atış sonrası Aatıf'ın gol atması, Hamzaoğlu'nu daha da sinirlendirdi.
Hamzaoğlu çıldırdı, montu fırlattı!
Eks i 11 derecelik soğuğa rağmen eldivenlerinin ardından üzerindeki montu da yere fırlatan Hamza Hamzaoğlu, faulü veren yardımcı hakem Kemal Yılmaz'ın yanına doğru koşup kendisini alkışladı ve, "Ayıp, ayıp! Aferin size" diye bağırdı.

Öfkesinden çılgına dönen Hamza Hamzaoğlu, hakem Hüseyin Göçek'e de kenardan bağırıp tepki gösterirken, futbolculardan Sabri ve Selçuk da, Kemal Yılmaz'a sinirle, "O pozisyon faul değildi, ayıp" diye bağırdı.

Hamzaoğlu ve futbolcuları, ilk yarının bitiş düdüğünün ardından hakemlere uzun süre tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...