Chelsea, Hazard'ın bonservisini verdi!

Chelsea, Hazard'ın bonservisini verdi!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, genç yeteneği için Mönchengladbach ile anlaştı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach, Chelsea'den kiralık olarak oynayan Eden Hazard'ın kardeşi Thorgan Hazard'ın bonservisini aldı. 21 yaşındaki gelecek vaat eden oyuncu, kendisini 2020 yılına kadar Mönchengladbach'a bağlayan sözleşmenin altına imzasını attı. Mönchengladbach Sportif Direktörü Max Eberl, imza sonrasında yaptığı açıklamada; "Thorgan ne kadar büyük bir yetenek olduğunu gösterdi. Önümüzdeki yıllarda Borussia'da oynamaya karar verdiği için mutluyuz" dedi.


Genç oyuncu ise, "Burada 4 yıllık bir sözleşme imzaladım, 1 yıl da opsiyon var. Chelsea'de oynamak için henüz erkendi. Borussia bana kusursuz bir şekilde uydu. Mönchengladbach Belçika'ya yakın ve kulübün bizi sürekli destekleyen muhteşem taraftarları var. Gelişmek için iyi bir yer" ifadelerini kullandı.


Kariyerine Fransız Lens kulübünde başlayan 1993 doğumlu oyuncu, 2012'de Chelsea'ye imza atmış ve Almanya macerası öncesinde 2 yıl kiralık olarak Belçika Ligi ekiplerinden Zulte Waregem'de forma giydi. Abisi için hücuma yönelik olarak her bölgede rahatlıkla forma giyebilen kardeş Hazard, bu sezon 29 mücadelede sahaya çıkarken, 4 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi.


SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...