Kaptan gemisi terk mi ediyor?

Kaptan gemisi terk mi ediyor?

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Borussia Dortmund'u deviren Juventus'ta teknik direktör Massimilliano Allegri, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Allegri'nin açıklamaları:
"Maçı 2-1 kazandık ama daha çok gol atabilirdik. Bunun için yeterli pozisyona girdiğimizi düşünüyorum. Özellikle ikinci yarı iyi oynadık. Borussia Dortmund'a hiç şans vermedik. Onların kalitelerini biliyorduk. Boş alanda atak yapmayı seven hızlı oyunculardan kurulu bir takım. Biz de savunmamızı buna göre kurduk. Oyuncularım derslerine iyi çalıştılar. Şampiyonlar Ligi'nde tam bir maçı dominant geçirmek zor. Kontrollü oynamak zorundasınız. Biz de dengeli bir savunma anlayışıyla futbol oynadık. Buradan 2-1'lik galibiyetle ayrılıyoruz ama içimde şüpheler var. Dortmund'da bizi zor bir maç bekliyor olacak."


"ROMA MAÇI İÇİN..."


Haftaya oynayacağımız Roma maçı için iyi bir hazırlık oldu mu maç. Eksiklerimizi gördük. Nereye daha fazla çalışmamız gerektiğini artık daha iyi biliyoruz. Roma ile iyi bir mücadele içine gireceğiz."


PIRLO'NUN SAKATLIĞI CİDDİ Mİ?


Dortmund gibi bir rakip karşısında Pirlo gibi bir oyuncumuzu kaybetmek oldukça üzücü. Bir kas sakatlığı nedeniyle kenara geldi. Yapılacak testler sonrası durumu netleşecek. Roma maçını kaçırabilir. Bekleyip göreceğiz."


kaynak:sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...