'Sneijder' yazısı büyük beğeni topluyor

'Sneijder' yazısı büyük beğeni topluyor

SPOR Haberleri

Taraftarlar, derbide yine gol bekledikleri Sneijder'in Arena'da uzak mesafeden 2 kez avladığı Volkan Demirel'e mesaj yolladı

Galatasaray'da bu sezon bir başka oynayan Wesley Sneijder, derbide de taraftarların en büyük umudu. Türk Telekom Arena'daki ilk maçta Volkan Demirel'i uzak mesafeli iki muhteşem golle avlayan Hollandalı yıldız için 'umutdagidir' isimli bir taraftarın internetteki sözlük bloğunda paylaştığı yazı büyük ilgi görüyor. İşte o yazı:


"TT Arena koridorlarında kaleciler için yazan ibretlik yazı; Eğer siyah kavruk bir çocuk topla birlikte kaleye doğru geliyorsa korkma o Bruma'dır, karşı karşıya kaçırır... Eğer uzaktan biri Allah'a emanet şut çekiyorsa Hamit Altıntop'tur, fazla kasma ya direğe çarpar ya da auta atar... Eğer uzaktan kısa boylu, mavi gözlü, portakalımsı bir şey sana doğru geliyorsa hiç kasma o Sneijder'dir zaten o seni bir şekilde avlar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...