Galatasaray'ın Kadıköy'deki muhtemel 11'i

/ Kaynak: AA
Galatasaray'ın Kadıköy'deki muhtemel 11'i

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray pazar günü oynanacak olan derbide, Kadıköyde galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Süper Lig'de 51 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılı takım, 47 puanla üçüncü sırada yer alan Fenerbahçe ile yapacağı maçtan 3 puanla ayrılarak hem 15 yılı aşkın süredir deplasmanda yenemediği rakibi karşısında galip gelmek hem de şampiyonluk yarışında puan farkını açmayı hedefliyor.Galatasaray'da derbi maç öncesi, bel fıtığı ameliyatı nedeniyle uzun süre tedavi geçirecek Felipe Melo dışında eksik bulunmuyor.


- Hamzaoğlu ile maç kaybetmedi


Galatasaray, Süper Lig'de teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile çıktığı maçlarda yenilmedi.Sarı-kırmızılı takım, Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 11 lig maçından 9 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı.Galatasaray ayrıca ligde son 4 maçında Eskişehirspor'u 2-1, Balıkesirspor'u 3-1, Medicana Sivasspor'u 3-2 ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yenerek galibiyet serisi yakaladı.


- 5 futbolcu ceza sınırında


Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Sarı-kırmızılı takımda üçer sarı kartları bulunan Semih Kaya, Hakan Kadir Balta, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş ve Burak Yılmaz derbi de de sarı kart görmeleri halinde ligin 24. haftasındaki İstanbul Başakşehir maçında forma giyemeyecek.


- Muhtemel 11


Galatasaray'ın derbi maçta sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'i şöyle:
Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya (Koray Günter), Chedjou, Olcan Adın, Emre Çolak (Bruma), Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Sneijder, Burak Yılmaz.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...