Darp edilen ABD'li basketbolcu Türkiye'yi terk etti!

Darp edilen ABD'li basketbolcu Türkiye'yi terk etti!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Üniversitesi'nde forma giyen Shenise Johnson, menajeri ve arkadaşları tarafından darp edildiği için ülkeyi terk etti

FIBA Avrupa Kupası'nda yarı finale kadar yükselme başarısı gösterenİstanbul Üniversitesi'nin, skorer oyuncusu Shenise Johnson, İstanbul'da gittiği bir eğlence mekanında darp edildi. Olayda Johnson'ın FIBA lisanlı basketbol menajeri Serdar Çevirgen'le tartışmaya girdiği ve bu sırada yumruklandığı iddia edildi.


Shenise Johnson'ın yurtdışındaki menajerlik şirketi Sportsintgroup, yaptığı basın açıklamasında, Türk menajer Çevirgen'in arkadaşlarının da kavgaya karışarak ABD'li sporcuya saldırdığı, kadın basketbolcunun evine kadar takip edildiği ifade edildi. Büyük korku yaşayan Johnson, apar-topar ülkesine kaçtı.


Polise başvuran Shenise Johnson'ın suratında morluklar ve dudağında dikiş olduğu, hayatından endişe duyduğu için de ülkesine dönmek zorunda kaldığı açıklandı. Johnson'ın İstanbul Üniversitesi'yle olan sözleşmesi de iki taraflı feshedildi.
Darp edilen ABD'li basketbolcu Türkiye'yi terk etti!

Olay mahkemeye taşındı
İstanbul Üniversitesi BGD İcra Kurulu Başkanı Işık Eyigüngör, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan olayın bilgileri dahilinde olmadığını söyledi. Eyigüngör, "Gecenin bir yarısı, bir kişiyle barda kavga etmiş. Yaşanan olayların kulübümüzle hiçbir ilgisi yok. Zaten kendisi de ülkesine döndü" dedi.
Olaya savcılığın baktığını kaydeden Eyigüngör, "Olay, adli bir vaka. Vuran da ondan davacı, o da vurandan davacı" ifadelerini kullandı.
Geri dönmesi mümkün değil
Shenise Johnson'la yollarını ayırdıklarını da vurgulayan Eyigüngör, ABD'li basketbolcunun takıma geri dönmesinin söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.
25 yaşındaki basketbolcu, bu sezon İstanbul Üniversitesi BGD formasıyla ligde 16,1 sayı, 6,9 ribaunt ve 3,9 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. ABD'li basketbolcu, FIBA Avrupa Kupası'nda ise 11,5 sayı, 6 ribaunt ve 2,3 asist ortalamalarıyla oynamıştı.


Kaynak: Ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...