Kadıköy'de büyük şölen!

Kadıköy'de büyük şölen!

SPOR Haberleri

Derbi maçta Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de iki hafta aradan sonra 3 puan elde etti.

Ligin 21. haftasında Kadıköy'de Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen, 22. haftada da deplasmanda Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak zirvenin 4 puan gerisine düşen sarı-lacivertliler, sarı-kırmızılı takım karşısında elde ettiği galibiyetle kötü gidişata son verdi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Fenerbahçe, Galatasaray karşısında elde ettiği bu kritik galibiyetle puanını 50'ye yükselterek, zirveyle arasındaki farkı 1'e düşürdü.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Kadıköy'de tribünleri dolduran seyircisinin büyük desteği altında çıktığı mücadelede özellikle ikinci yarıda yakaladığı fırsatları değerlendirmekte zorlanan sarı-lacivertli takım 81. dakikada Kuyt'ın golüyle galibiyete uzadı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
KADIKÖY'DE BÜYÜK SEVİNÇ
Karşılaşmanın ardından Kadıköy'de tam bir şölen yaşandı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Saha ortasında toplanan futbolcular tribünlerle karşılıklı tezahürat yaptı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Migros kale arkası tribününde maç başlamadan önce açılan dev pankart değiştirildi. Maç sonunda açılan pankartta "İşte böyle her sene böyle" yazısı yer aldı. Pankartta, üzerinde 2015 yazılı, saha içinde bir mezar taşı ve yarısı mezara gömülen bir aslan resmedildi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Maçın ardından stat hoparlörlerinden "Olacak O Kadar" programının müziği çalındı. Tribünleri uzun süre terk etmeyen taraftarlar çalınan şarkılarlaeğlendi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
İLERİ UÇTA DEĞİŞİKLİK SONUÇ VERDİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ikinci yarıya başlarken hücum oyuncularının bölgelerini değiştirdi ve son bölümde de olsa istediği sonucu aldı.

Maça hücum hattının solunda başlayan Emenike'yi ikinci devrede sağ tarafa çeken Kartal, sola Sow'u, en ileri uca da Kuyt'ı yerleştirdi.
nbsp; nbsp; nbsp;
Kartal'ın bu değişikliğiyle sarı-lacivertliler ikinci yarıda Galatasaray kalesi önünde daha üretken oynadı ve 81. dakikada Kuyt ile aradığı golü buldu.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Kuyt bu sezon ligdeki gol sayısını 8'e yükseltti. Hollandalı futbolcu Türkiye kariyerinde Galatasaray filelerini ikinci kez havalandırdı. Kuyt ilk golü 2012-2013 sezonu öncesi TFF Süper Kupa mücadelesinde atmıştı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
VOLKAN'IN BÜYÜK SEVİNCİ
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Kuyt'ın attığı golün ardından sahada büyük bir sevinç yaşadı.

Kalesinden ayrılarak takımının yedek kulübesine kadar koşan tecrübeli file bekçisi, sevincini kulübedekilerle paylaştı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
DİĞER NOTLAR
Maçın 33. dakikasında Gökhan Gönül'ün düşürülmesiyle verilen faul kararında kalabalığın arasında Emre Belözğlu ile Chedjou arasında gerginlik yaşandı. Diğer futbolcuların da araya girmesiyle gerginlik büyümeden önlendi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında başına yabancı madde isabet eden yardımcı hakem Bahattin Duran bir ara dizlerinin üzerine çöktükten sonra kalkıp görevine devam etti.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal son bölümde sakatlık yaşamasına rağmen, takımı oyuncu değişiklik haklarını kullanması nedeniyle mecburen sahada kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...