Derbiyi kafeteryada izlemeye giden Fenerbahçeli kazada öldü

/ Kaynak: DHA
Derbiyi kafeteryada izlemeye giden Fenerbahçeli kazada öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemek için bir kafeteryaya giden 3 arkadaş trafik kazası geçirdi. İçlerinden biri kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Kastamonu'da, kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kaza, dün akşam Kastamonu-Ankara karayolundaki Havaalanı Kavşağı'nda meydana geldi. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemek için bir kafeteryaya giden 20 yaşındaki Hüseyin Çavdar yönetimindeki 37 SC 698 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada yaralanan Fenerbahçe taraftarları sürücü Hüseyin Çavdar, yanındaki arkadaşları 20 yaşındaki Hüseyin Koçoğlu ve 19 yaşındaki Sercan Çetin, Kastamonu Dr.Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Hüseyin Koçoğlu, yapılan müdahaleye rağmen sabaha karşı öldü. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Derbiyi kafeteryada izlemeye giden Fenerbahçeli kazada öldü

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...