GS TV'den o pankarta gönderme!

GS TV'den o pankarta gönderme!

SPOR Haberleri

GS TV zafer haberini son dakika olarak duyururken Fenerbahçe'ye gönderme yaparak "This is Abdi İpekçi" sloganını kullandı.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen Ataman, "Şimdi taraftarları daha iyi anlıyorum, bugün çok heyecanlandım, titrediğimi hissettim. Galatasaray formasının ne kadar asil olduğunu gösterdiler. 6 kişi, 5 kişi hiç önemli değil, 5 kişi de oynasak kazanırdık. Oyuncular ile toplantı yaptık ve bu kez onlar konuştu, ben dinledim." diye konuştu. Yaşadıkları sorunların çözüleceğine inandığını belirten koç, "G.Saray basketbolda daha da büyüyecektir" dedi. nbsp;Öte yandan GS TV zafer haberini son dakika olarak duyururken F.Bahçe'ye gönderme yaparak "This is Abdi İpekçi" sloganını kullandı.
GS TV'den o pankarta gönderme!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...