Barcelonalı Dani Alves PSG ile anlaştı

Barcelonalı Dani Alves PSG ile anlaştı

SPOR Haberleri

2007'den bu yana Barcelona forması giyen Dani Alves, Paris Saint Germain (PSG) ile anlaştı.

Barcelona'da son yılların en önemli ayrılıklarından biri yaşanıyor. Katalan ekibinin Brezilyalı sağ beki Dani Alves'in, sezon sonunda La Liga'yı terk etmesi kesinleşti.

İspanya'nın en önde gelen gazetelerinden olan Marca'nın verdiği habere göre Alves, bir süredir pazarlık halinde olduğu Fransız ekibi Paris Saint Germain ile anlaşma sağladı. Yeni mukavelenin detayları da ortaya çıktı.

Zlatan İbrahimovic'in de formasını giydiği Fransız ekibiyle 2017-2018 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalayacak olan 32 yaşındaki Brezilyalı yıldız, sezon başına 9 milyon Euro (Yaklaşık 25 milyon TL) ücret alacak.

La Liga'da sezon biter bitmez Dani Alves'in PSG ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. PSG'nin kadrosunda David Luiz, Marquinhos, Maxwell ve Thiago Silva gibi 4 Brezilyalı yıldız daha bulunuyor.

2007'DE 20 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ
Alves, 2007-2008 sezonu sonunda bir başka İspanyol ekibi Sevilla'dan 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olmuştu. Barça ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2015'te sona erecek olan Dani Alves için PSG herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...