O ilimizi dünyaya tanıtacaktı, ömrü yetmedi

/ Kaynak: İHA
O ilimizi dünyaya tanıtacaktı, ömrü yetmedi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Erol Büyükburç'un, ölmeden önce Adana'yı dünyaya tanıtmak amacıyla 5-6 dile çevrilecek bir şarkı yazıp klip çekeceği ortaya çıktı.

Türkiye'nin Elvis Presley'i olarak tanınan Erol Büyükburç'un öğle saatlerinde İstanbul Bağ Sokak'taki evinde kalp krizi geçirerek öldüğü belirlendi. Ünlü sanatçının cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü. Erol Büyükburç'un Adana'da katıldığı 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Kadınlara seslenen Büyükburç, "Kadınlar dünyaya melek olarak gelmiştir. Ben Adana'da doğdum, anneannemden ve tabii ki annemin, diğer teyzelerimin, dayılarımın ellerinde büyüdüm. Onların bana verdiği terbiye, edep, ne arsa hep bu topraklarda gelişti ve oluştu. O yüzden sizleri çok iyi bilirim. O kadar iyi tanır, o kadar severim ki bu sevgimi koca bir kitap dolusu yazdım" ifadelerini kullandı.


"ŞU AHİR ÖMRÜMDE GÜZEL DÜNYAYA TANITAYIM"
Adana aşkını ve Adana'yı dünyaya tanıtma projesini 8 Mart'ta açıklayan Büyükburç'un, "Adana'ya çok baba bir klip yapayım, şu ahir ömrümde güzel dünyaya tanıtayım, 5-6 dilde de söyleyeyim. Adam gibi bir Adana'yı tanıtalım lütfen, evet yapayım bunu" sözleri görüntülere yansıdı.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...