Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan, Beşiktaş maçı yorumu

/ Kaynak: DHA
Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan, Beşiktaş maçı yorumu

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş'ın deplasmanda Brugge takımına 2-1 mağlup olduğu maçı izleyen Bakan Kılıç: İnşallah önümüzdeki haftaki maçta tur atlayan taraf Beşiktaş olacak.

Beşiktaş'ın deplasmanda Belçika'nın Club Brugge takımına 2-1 mağlup olduğu maçı izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İnşallah önümüzdeki haftaki maçta tur atlayan taraf Beşiktaş olacak dedi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kılıç, Ben inanıyorum ki Beşiktaşımız İstanbul'daki rövanş maçında gereken sonucu alarak yola devam edecektir. Brugge'un bariz üstünlük sağladığını düşünmüyorum ama penaltı ve ev sahipliği avantajını iyi kullandılar. Beşiktaş taraftarının takımlarını İstanbul'da yoğun destek vererek motive edeceğine inanıyorum. İnşallah önümüzdeki hafta oynanacak maçta tur atlayan taraf Beşiktaş olacak. Biz de Beşiktaşımızı destekleyeceğiz, programımız uyarsa maçı izlemeye de gideceğiz şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...