Slaven Skeledzic "Benden önceki hoca bıçaklanmıştı"

Slaven Skeledzic  "Benden önceki hoca bıçaklanmıştı"

SPOR Haberleri

Afganistan Milli Takımı teknik direktörü Slaven Skeledzic, ülkede yaşadığı deneyimi Alman basınına anlattı.

Daha önce Hannover 96 ve Frankfurt genç takımlarında çalışan Skeledzic, Afganistan'a gitmeden önce can güvenliği ile ilgili endişeler taşıdığını söylerken, "Benden önceki teknik direktörü bıçakla yaralamışlardı. Ancak oraya gittiğimde korku duymadım." dedi.
"Kabil'e indiğimde çift kat zırhlı bir araba gelip beni aldı. 20 adet bodyguard tarafından korunuyordum" diyen Skeledzic şehirde savaşın etkilerini gördüğünü de anlattı: "Birçok bina yıkılmıştı. Ancak birçok şey de umut vericiydi. Sokakların her köşesinde çocuklar futbol oynuyordu. Birçoğu Afganistan milli takımı forması giymişti."
Skeledzic bir hastane ziyaretinde kendisinin yeni teknik direktör olduğunu öğrenen insanların oldukça sıcak ve yakın davranmasını da ülkeye olan alışma sürecine katkıda bulunan en önemli etken olarak tanımladı.
Eski Teknik Direktör Yousef Kargar bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanmıştı.

Slaven Skeledzic  "Benden önceki hoca bıçaklanmıştı"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...