Azeri şarkıcı: Ebru Gündeş subay olsa öz aşkımı bildirirdim

/ Kaynak: DHA
Azeri şarkıcı: Ebru Gündeş subay olsa öz aşkımı bildirirdim

MAGAZİN Haberleri  / DHA

AZERİ şarkıcı Murad Sadık, "Ebru Gündeş subay olsa (Bekar) öz aşkımı bildirir, büyük memnuniyetle ona evlilik teklif ederdim" dedi.

Azerbaycan'daki Azad TV'de (ATV) yayınlanan magazin programında soruları yanıtlayan Murad Sadık, başarı için çok çalışma ve ayakta durabilme gerektiğini anlattı. Azerbaycan'ın yanı sıra Rusya'da da tanınan Sadık, azimle her türlü zorluğun üstesinden gelinebileceğini kaydederek, "Çalışmalı, ayakta durmayı başarmalıyım" dedi. Gözlerinden rahatsız olan Azeri şarkıcı Murad Sadık, Allah'tan Azeri işadamı eşi Reza Zarrab ile evli Ebru Gündeş ile düet okumayı dilediğini belirterek, "Benim sevdiğim kadın yoktur. Çünkü çok kaprisliyim. Ebru Gündeş subay (bekar) olsa, evli olmasa, ona öz aşkımı bildirirdim" diye ekledi. Murad Sadık, programda Gündeş'in 'Sen Allah'ın Bir Lütfusun' şarkısının bir bölümünü okudu. nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...