Pandev ve Drogba gerçekleri!

Pandev ve Drogba gerçekleri!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba'nın sarı-kırmızılılardan ayrılmak istemediği ancak yaşanan gelişmelerden rahatsız olduğu kaydedildi.

Galatasaray'da son dakika transferleri Blerim Dzemaili ve Goran Pandev transferleri tartışılmaya devam ederken, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılılardan ayrılarak Chelsea'nin yolunu tutan Didier Drogba konusunda bir gerçek ortaya çıktı.Ünal Aysal döneminde Galatasaray'a yakınlığı ile bilenen gazeteci Gökmen Özdemir, Drogba'nın şu anda Goran Pandev'in oynadığı 2 milyon 400 bin euroya sarı-kırmızılılarda kalabileceğini ancak bunun gerçekleşmediğini söyledi.Özdemir açıklamasında, "Drogba, Pandev'in oynadığı paraya Galatasaray'da oynamaya razıydı. Neden gitti biliyor musunuz? Çünkü Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Didier Drogba'yı kıskanıyordu. Ünal Aysal, kendisinden biraz daha popüler insanları kıskanıyor." dedi.


DROGBA İLE İPLERİ KOPARTAN GELİŞME


Didier Drogba'nın Florya'ya veda süreci hakkında ise, "Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Antalya kampında başkan Didier Drogba'nın sözleşmesini uzatmak istiyor. Bülent Tulun, Ünal Aysal'ın Didier Drogba'nın takımda kalmasını istediğini Drogba'ya bildiriyor. Drogba da Galatasaray'ı çok sevdiğini ve takımda kalmak istediğini, hemen görüşmelere başlamak istediğini Bülent Tulun'a söylüyor. O günden sonra Galatasaray, Didier Drogba'yı Nisan'a kadar oyalıyor. Hiç bir şekilde Didier Drogba ile görüşmüyorlar. O sırada Didier Drogba'da bazı şeylerden rahatsız olmaya başlıyor. Bu olayın ardından da Drogba'da yavaş yavaş sigortalar atmaya başlıyor." ifadeleri kullanıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...