Kevin Constant geri dönüyor

Kevin Constant geri dönüyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın kararıyla kadro dışı kalan takımın önemli isimlerinden Kevin Constant'a af kapısı açıldı.

Takımdan uzak kaldığı periyotta kendisine verilen programı hiç aksatmayan ve yeni krizler oluşturmayan deneyimli futbolcu için yöneticilerin devreye girdiği belirtildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da af konusuna sıcak baktığı ve Ersun Yanal'ın bu telkinler paralelinde futbolcusuyla bir görüşme yapacağı öğrenildi. Yöneticilerin özellikle, "Constant değerli bir oyuncu. Ayrıca bizim kendisiyle olan anlaşmamız garanti para üzerine. Yani Constant'ı oynatmasak da parasını ödeyeceğiz. Sana ya da ekibine büyük bir saygısızlığı olmadıysa affedelim ve onu kazanma yoluna gidelim" mesajlarının Bordo-Mavililer'in hocası üzerinde etkili olduğu vurgulandı.


Yusuf'u laubali hareketleri yaktı


Fenerbahçe ile oynanan 7 Şubat'taki maçta sakatlanan Yusuf Erdoğan, uzun süredir yeşil sahalardan uzak kalıyor. Kanat futbolcularının son maçlarda verimsiz oynaması akıllara, "Yusuf Erdoğan nerede?" sorusunu getirdi. İlk etapta sakatlığının ciddi olmadığı açıklanan 23 yaşındaki futbolcunun, idmanlardaki laubali hareketleri ve tam olarak iyileşmemesi nedeniyle kadroya dahil edilmediği öne sürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...