Beşiktaş, Demba Ba'nın yolunu gözlüyor

Beşiktaş, Demba Ba'nın yolunu gözlüyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Perşembe günü Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşacak.

Siyah-beyazlı takım, Belçika temsilcisini saat 22.05'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek.Rakibine deplasmandaki karşılaşmada 2-1 mağlup olan Beşiktaş, turu getirecek skoru bularak tarihinde üçüncü kez çeyrek finale çıkmayı hedefliyor.Beşiktaş, ilk maçta Gökhan Töre'nin 46. dakikada attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen 62. dakikada Tom De Sutter ve 79. dakikada Rafaelov'un penaltıdan attığı gollere engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı."Kara Kartallar", 1-0 veya gol yemesi halinde 2 farklı skorla galibiyet aldığı takdirde adını bir kez daha çeyrek finale yazdırabilecek. Beşiktaş, olası beraberlik, yenilgi veya 2-1 dışındaki tek gollü galibiyetlerde ise UEFA Avrupa Ligi'nden elenecek.


Hakemler Rusya Futbol Federasyonu'ndan


Maçta Rusya Futbol Federasyonu'ndan hakem Sergey Karasev görev alacak.Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averyanov ile Tikhon Kalugin yapacak. Nikolai Golubev'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergey Lapochkin ve Sergey Ivanov olacak.


Veli Kavlak ceza sınırında


Beşiktaş'ta Club Brugge karşılaşması öncesi Veli Kavlak ceza sınırında bulunuyor.Tecrübeli futbolcu, yarın sarı kart görmesi ve takımının tur atlaması halinde çeyrek final ilk maçında cezalı duruma düşecek.Club Brugge'da ise Thomas Meunier, Francisco Silva ile Tom De Sutter, sarı kart sınırında yer alıyor.


Seyirci rekoru kırılması bekleniyor


Siyah-beyazlı ekibin Belçika temsilcisi ile yapacağı karşılaşmada seyirci rekoru kırılması bekleniyor.Beşiktaş Kulübü, yarınki karşılaşmanın biletlerinin tükendiğini açıklarken, Passolig ise Beşiktaş-Club Brugge müsabakasını, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 67 bini aşkın izleyicinin seyretmesinin beklendiğini aktardı.UEFA Avrupa Ligi'ndeki seyirci rekoru, 2012'de 67 bin 328 kişinin izlediği Manchester United-Ajax maçında kırıldı.


Gözler Demba Ba'da


Beşiktaş'ta Senegalli futbolcu Demba Ba, Club Brugge ile oynanacak rövanş mücadelesinde suskunluğunu sonlandırmaya çalışacak.Bu sezon takımının en golcü futbolcusu olan ve Avrupa kupalarında rakip fileleri 8 kez havalandıran tecrübeli oyuncu, yarın 4 maçlık suskunluğunu sonlandırmayı hedefleyecek. Bu kulvardaki son golünü 27 Kasım 2014'te atan Demba Ba, Tottenham'ın yanı sıra iki Liverpool ve Club Brugge karşılaşmalarını boş geçti.


5 oyuncu sakat


Siyah-beyazlı ekipte Club Brugge maçı öncesi 5 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı ve Alexander Milosevic'in sakatlıkları sürürken, Atiba Hutchinson ve Jose Sosa'nın durumları ise bu akşam gerçekleştirilecek antrenmanda netlik kazanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...