CHP'den AK Parti'ye geçti

/ Kaynak: İHA
 CHP'den AK Parti'ye geçti

Politika Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Çüngüş İlçe Belediyesi'nin CHP'li encümeni, düzenlenen törenle AK Parti'ye geçti.

Cüngüş Belediyesi CHP'li meclis üyesi Yaşar Arslanca, AK Parti'ye geçti. Çüngüş AK Parti ilçe binasında düzenlenen rozet takma törenine Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, Çüngüş AK Parti İlçe Başkanı Zülfü Hüseyin Uzun ve çok sayıda partili katıldı.

Yaşar Arslanca'nın AK Parti'ye geçmesiyle kendisine AK Parti rozeti taktıklarını dile getiren Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, 1 yıldan beri Yaşar Arslanca ile birlikte çalıştıklarını ve çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, CHP meclis üyeliğinden AK Parti'ye geçmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi AK Parti'li Hayrettin Yıldırım'ın milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin üzerine ondan boşalan Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğine Yaşar Arslanca'nın geçtiğini belirten Arslanca, AK Parti'ye geçen Yaşar Arslanca'ya başarılar diledi.

AK Parti Çüngüş İlçe Başkanı Zülfü Hüseyin Uzun ise daha önce AK Parti'li olan ve CHP meclis üyeliğine seçilen Yaşar Arslanca'nın tekrar yuvaya dönmesinin sevindirici olduğunu belirterek, "Yaşar Arslanca'nın partiye katılmasıyla partimize güç katacak ve birlikte hayırlı hizmetlere imza atacağız" dedi.

CHP meclis üyeliğinden AK Parti'ye geçen Yaşar Arslanca, yuvasına döndüğü için mutlu olduğunu Çüngüş'e daha iyi hizmet etmek için AK Parti'ye geçtiğini söyledi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...