Stoch yine yaptı yapacağını

Stoch yine yaptı yapacağını

SPOR Haberleri

AFC Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu 3. hafta mücadelesinde Pakhtakor Tashkent ile Miroslav Stoch'un takımı Al Ain karşılaştı

AFC Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu 3. hafta mücadelesinde Özbekistan temsilcisi Pakhtakor Tashkent ile Miroslav Stoch'un takımı Al Ain kozlarını paylaştı. Pakhtakor Stadı'nda oynanan karşılaşmada Slovak futbolcunun ekibi kazanırken, maçta da Stoch damgası vardı.
25 yaşındaki oyuncu 61. dakikada ceza alanının dışından attığı golle Al Ain'i 1-0 öne geçiririrken, 76'da ise kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Al Ain açısından büyük önem arz eden Pakhtakor Tashkent deplasmanında harika gol ile 3 puanın mimarı olan Miroslav Stoch'un 15 dakika sonra kırmızı kart görerek soyunma odasının yolunu tutması tartışma konusu oldu. Sakatlıklardan dert yanan teknik direktör Zlatko Dalic, Miroslav Stoch'a duyduğu güveni dile getirmişti.Bu karşılaşmanın ardından Al Ain puanını 5 yaparken liderlik koltuğuna oturdu. Bir sonraki maç 7 Nisan'da oynanacak.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...