Souleymane Oulare: Gökhan Töre yüzünden şanslar eşit

Souleymane Oulare: Gökhan Töre yüzünden şanslar eşit

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Souleymane Oulare, yarın oynanacak Beşiktaş-Club Brugge maçı öncesi şansların eşit olduğunu söyledi.

Bir zamanlar Fenerbahçe forması giyen Souleymane Oulare, Beşiktaş-Club Bruggerövanşını değerlendirdi. Belçika ekibinde forma giyen genç golcü Obbi Oulare'nin de babası olan Souleymane Oulare, iki takımın tur için eşit şansa sahip olduğunu söyledi.

İlk maçı tribünden takip ettiğini belirten Oulare, "Gökhan Töre'nin attığı gol, Beşiktaş adına çok önemli bir gol. Bu nedenle kimse Brugge'un turu rahat geçeceğini söyleyemez. Eğer Belçika'daki maç 2-0 Brugge'ün üstünlüğüyle bitseydi, tabii ki durum çok daha farklı olurdu. O zaman rahatlıkla 'Club Brugge bu turu geçer' derdim. Ama şu an tur garanti değil" diye konuştu.

TARAFTAR ETKİLEMEZ

Souleymane Oulare oğlu Obbi Oulare'nin karşılaşmada gol atmasını istediğini kaydetti. Obbi'nin çok yetenekli bir forvet olduğunu kaydeden baba Oulare, "Henüz çok genç ama ileride iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Gol atması benim için sürpriz olmaz. Çünkü onun neler yapabileceğini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'na 65 bin seyircinin gelecek olmasını da değerlendiren Oulare, "Belçika'da da maçlar dolu statlarda oynanıyor. Sürekli bir baskı altında oynadıkları için, Brugge'ün bu konuda sıkıntı yaşayacağına inanmıyorum. Böyle bir atmosferde bile Brugge turu geçebilir" yorumunu yaptı.

BABALAR KAPIŞTI

Obbi Oulare'nin babası Souleymane Oulare ile Beşiktaşlı golcü Cenk Tosun'un babası Şenol Tosun maçtan önce bir araya geldi. Oulare'ye espri yaparak 'hodri meydan' diyen Şenol Tosun, "Tabii ki oğlum Cenk'in gol atmasını isterim ama Beşiktaş turu geçsin de golü veya golleri kimin atacağı hiç önemli değil. Cenk uzun bir sakatlık dönemi geçirdi. Fakat inanın o kadar hırslı ve o kadar futbolu özledi ki eğer oynarsa gol atacağına yürekten inanıyorum. Bu maç sadece Beşiktaş'ın değil bütün Türkiye'nin maçı. Belçika'daki maçta avantajı ele geçiren Beşiktaş'ın turu geçeceğini düşünüyorum" dedi.

Şenol Tosun'la uzun süre sohbet eden Souleymane Oulare ise karşılaşmada forma şansı bulması halinde Cenk Tosun'un performansını yakından takip edeceğini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...