İşte Beşiktaş'ın Brugge hedefi

İşte Beşiktaş'ın Brugge hedefi

SPOR Haberleri

Karakartal, Brügge'ü Olimpiyat Stadı'nda yenerek hem çeyrek final biletini almak, hem de Brugge'ün yenilmezlik serisine son vermek istiyor

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki dev maçta Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi macerasına devam edebilmesi için 1-0'lık galibiyet yeterli olacak. Bunun dışında her türlü 2 farklı galibiyet de Kartal'ı çeyrek finale taşıyacak. 2-1'lik Beşiktaş galibiyeti maçı uzatmaya götürecek. Her türlü galibiyet ve beraberliğin yanında 3-2, 4-3, 5-4 gibi tek farklı Beşiktaş galibiyetleri ise Brugge'ü güldürecek.
HEDEF BRUGGE'ÜN SERİSİNİ BİTİRMEK
Beşiktaş-Club Brugge maçı öncesi iki ekibin iki farklı serisi dikkat çekiyor . Beşiktaş; İnönü Stadı'nda 15 Mart 2012'de Atletico Madrid'e 3-0 mağlup olmasının ardından İstanbul'da oynadığı son 7 Avrupa maçında yenilgi yüzü görmedi. Kartal 5 galibiyet alırken 2 de beraberlik elde etti. Brugge ise bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 13 maçta yenilgi yüzü görmedi. Beşiktaş bu seriyi noktalayıp çeyrek finali Belçika ekibinin elinden söküp almaya çalışacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...