Sibel Bilgiç hastaneye kaldırıldı

Sibel Bilgiç hastaneye kaldırıldı

MAGAZİN Haberleri

Pop müzik şarkıcısı Sibel Bilgiç hastaneye kaldırıldı

Sibel Bilgiç'in özel bir hastanede dizlerinden artroskopi ameliyatı olduğu öğrenildi. 3 yıldır bu rahatsızlığı yaşayan Bilgiç'e, 2008 yılında ise gırtlak kanseri teşhisi konmuştu.Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Bülent Aksoy tarafından tedavi altına alınan Bilgiç'in, sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.


SİBEL BİLGİÇ KİMDİR?
Sibel Bilgiç (d. 1971; Ankara), Türk pop müzik şarkıcısı. 1971 yılında Ankara'da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara'da okudu. Liseye devam ederken, bir yandan da Hacettepe Devlet Konservatuvarı'nda şan dersleri aldı. Sonra kazandığı bir bursla Amerika Birleşik Devletleri'nde eğitimine devam etti. Türkiye'ye dönüşünde önce Best Hotel, ardından Karpiç Bar'da şarkı söyledi. Bir süre Zerrin Özer'e vokal yaptı. Hilton Ankara otelinde jazz ve pop jazz söyleyerek profesyonel müzik hayatına atıldı.1997 yılında Alışamadım isimli şarkısıyla büyük ses getirmiş, Alışamadım o yılın en çok dinlenen Türk pop şarkılarından olmuştur.[2] Sibel Bilgiç, Kazablanka müzikalinde Lisa karakterini oynamıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...