Pogba'nın menajeri açıkladı, Real madrid'e...

Pogba'nın menajeri açıkladı, Real madrid'e...

SPOR Haberleri

Juventuslu Pogba'nın menajerinden oyuncusunun transfer gelişmesi hakkında ilginç bir açıklama geldi.''Menajer madrid'e gitmiyoruz'' dedi.

Fransız futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yıldızlardan birisi olan Juventuslu Paul Pogba'nın transferi konusunda önemli bir açıklama geldi. Oyuncunun menajeri Mino Raiola sarf ettiği sözlerle Real Madrid'e kapıları kapattı.L'Equipe'e konuşan Raiola, sezon sonunda bir transfer gerçekleştirebileceklerini yenilerken, "Real Madrid gibi bir takıma gitmek istemiyoruz. Biz Pogba'nın potansiyeline inanan bir takım istiyoruz" diyerek herkesi şaşırttı. Raiola, Real Madrid'in transfer mantığını da eleştirirken, "Real Madrid futbolcuları birer kağıt mendil gibi alıyor, kullanıp daha sonra atıyor" şeklinde konuştu.Sakatlığı nedeniyle 2 ay takımdan uzak kalması beklenen Pogba'nın 2019 Haziran ayına kadar Juventus ile sözleşmesi bulunuyor.


Pogba kimdir?
Paul Labile Pogba (d. 15 Mart 1993, Lagny-sur-Marne), Fransız futbolcu. Şu an İtalya Seria A takımlarından Juventus'un formasını giymektedir. Orta saha mevkiinde oynayan futbolcu hem defansif hem de ofansif nitelikte oynayabilmektedir. Pogba, ilk profesyonel kulübü tarafından "güçlü, becerikli ve üretici" bir oyuncu olarak tanımlanmıştır. Juventus'a transferinin ardından özellikle uzun bacakları, mücadele azmi ve koşu kabiliyeti nedeniyle "Ahtapot Paul" lakabını aldı.Pogba, Fransa Milli Takımları'nın oynadığı tüm turnuvalarda milli formayı giymiştir. İlk milli takım deneyimini U-16 takımında yaşayan Pogba, U-17 Avrupa Futbol Şampiyonasında da oynamıştır. 22 Mart 2013 tarihinde 2014 Dünya Kupası Eleme Grubunda Fransa'nın Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği maçta ilk kez Fransa Milli Takımı formasını giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...