Serçe Sarayı dizisine sürpriz oyuncu!

Serçe Sarayı dizisine sürpriz oyuncu!

MAGAZİN Haberleri

Star TV'nin yeni dizisi Serçe Sarayı'^na yeni bir oyuncu dahil oldu. İşte o isim...

Endemol yapım imzalı, Ömür Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrollerinde Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, İsmail Ege Şaşmaz, Serkan Ercan gibi isimlerin yer aldığı Serçe Sarayı'na, Kurtlar Vadisi Pusu ve son olarak Reaksiyon dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu İsmail Demirci dahil oldu.
Serçe Sarayı dizisine sürpriz oyuncu!

SERÇE SARAYI DİZİSİNDE DEĞİŞİKLİK!
Star Tv'nin yeni dizisi Serçe Sarayı ve Atv'nin sevilen dizisi Bedel'in yönetmeni değişti


ATV'de yayınlanan Bedel ve Star'ın yenisi Serçe Sarayı da bu hareketliliğe dahil olanlardan. Başrollerinde Sedef Avcı,Necip Memilli,Berk Erçer,Gonca Sarıyıldız gibi isimlerin olduğu ve NTC Medya yapımcılığındaki Bedel'in yönetmeni değişti. Feride Kaytan'ın yerini daha önce İffet,Urfalıyam Ezelden ve Huzur Sokağı gibi dizilerin yönetmeni olan Şenol Sönmez aldı.


Bir yönetmen değişikliği de Serçe Sarayı'ndan geldi. Başrollerinde Songül Öden,Mert Fırat,Alican Yücesoy,Esra Dermancıoğlu gibi isimlerin olduğu dizinin yönetmenlik görevini Mesude Eraslan yapıyordu. Eraslan'ın yerini daha önce Bir İstanbul Masalı ve Kapalı Çarşı gibi dizilerin yönetmeni olan Ömür Atay geldi. Bu değişikliklerin her iki diziye de etkisinin olup olmayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...