Survivor 24 Mart Kim Elendi - Seda Mı Begüm Mü (TV8 SURVİVOR KİM ELENDİ)

Survivor 24 Mart Kim Elendi - Seda Mı Begüm Mü (TV8 SURVİVOR KİM ELENDİ)

MAGAZİN Haberleri

Survivor gönüllüler takımından kim elendi merak konusu. Survivorda bu akşam anıl sakatlanıyor. Survivor Kim Elendi sorusunun cevabı bugün yanıt bulacak

Survivor gönüllüler takımından kim elendi merak konusu. Survivorda bu akşam Anıl sakatlanıyor. Survivor Kim Elendi sorusunun cevabı bugün yanıt bulacak.. Survivor All Star'da dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından bugün bir kişi elenecek. Gönüllüler takımı konseyde Begüm'ün ismini yazdı, oyunlarda başarısz oldğu için. Dün akşam oynanan oyunda ise Begüm muhteşem bir atak yaptı ve bütün oyunları kazandı. En iyi kız olarak son oyunda da çıkarılan Begüm Merve Aydın'a karşı da oyunu kazandı ve Gönüllüler takımı yemek ödülünün sahibi oldu. nbsp;Survivor All Star'da bu hafta kim elendi?

VE SURVİVORDA BU HAFTA ELENEN İSİM SEDA OLDU!

Survivor All Star'da eleme gecesi için son saatler. Gönüllüler adasından bir kişi bu akşam adaya veda edecek. Survivor All Star yayınlanan 19. bölüm fragmanında Anıl'ın başına gelenler herkesi şok ediyor. Anıl'a ne oldu? Survivor All Star'da kim elenecek ve Anıl'ın başına gelenler bu akşam belli olacak..Survivor All Star'da kim elendi diye beklerken Anıl Tetik şoku yaşandı. Survivor 2015 yarışında bu akşam saat 20.00'da elenen isim açıklanacak. Peki Anıl Tetik'e ne oldu? nbsp;
##tgvideo##

SOSYAL MEDYADA SEDA YORUMLARI

Seda, Surivor'a veda etmesiyle birlikte Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte yorumlardan bazıları;

Şu seda'nın kafasına biri bir şey vursun bayıltsın. Saniyede 5262626262 kelime üretiyo

-Allahım bu survivor'da ki Seda ne kadar hızlı ve çok konuşuyor kafam oldu leyla

-Simdi herkes gözünü kapayıp survivor Seda'nın patron olduğu bir hayat düşlesin. Sonra mevcut hayatlarina şükretsin müdürünün elini öpsün

-Seda bye byee #Survivor

-Seda hadi git artık yaa bi susmadı #Survivor #SurvivorAllStar

-Seda gideceğini anladı açtı ağzını yumdu gözünü #SurvivorAllStar #survivorseda

-Survivor Seda'nın huyları, konuşması bana çokkk tanıdık geliyor

-40 yılın başı survivor izliyim dedim seda nefes almadan konusuyo 1 saattir

-#survivorseda yazık lan bu kıza

-Seda'sız Survivor çekilmez be

-Survivor Seda hem gıcık hemde çok komiksin ya

GÖNÜLLÜLER ARASINDA SİNİRLER GERİLDİ - İZLE nbsp;


DOĞUKAN SONUNDA PATLADI 'İNSAN OLUN BİRAZ' TIKLA


Survivor 24 Mart Kim Elendi - Seda Mı Begüm Mü (TV8 SURVİVOR KİM ELENDİ)

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı'dan Seda'ya uyarı

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, denize dalmaya giden ve bir süre kendisinden haber alınamayan Seda'ya uyarılarda bulundu.Yaptığının ne kadar tehlikeli olduğunu anlatan Acun Ilıcalı, Seda'yı bu konuda dikkatli olması konusunda ikaz etti. Ilıcalı denize dalacak kişinin yanında mutlaka bir gözcünün durmasını istedi.

Survivor'da Anıl Tetik sakatlandı

TV8'in en iddialı yarışması Survivor All Star'da Anıl Tetik oyun esnasında sakatlandı. Tetik'in çığlıklarına dayanamayan Almeda gözyaşlarına boğuldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Al Star yarışmasında ödül oyununda Ünlüler takımından Anıl Tetik sakatlandı. Survior All Star yarışmasında eleme heyecanı yaşanırken yarışmacılar ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Bu akşam ekranlara gelecek yarışmada büyük bir şanslık yaşandı ve Ünlüler takımından Anıt tetik tırmandığı halattan ters bir şekilde düşerek bacağını sakatladı. Doktor hemen yaptığı müdahaleden sonra sakatlığın ciddi olduğunu söyledi ve Anıl Tetik ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anıl Tetik'in sağlık durumunun iyi olduğu ama ayağında bir çatlak olduğu açıklandı.

Survivor 24 Mart Kim Elendi - Seda Mı Begüm Mü (TV8 SURVİVOR KİM ELENDİ)

2012'de yapılan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2 yarışmasında, Gönüllüler takımında yer alan Ece Begüm Yücetan bu yarışmadaki performansıyla adada 100 gün boyunca kalarak, 4. olmayı başarmıştı.Begüm Yücetan 1988 İzmir doğumlu ve asıl adı Ece Begüm Yücetan olarak geçiyor.24.03.2015 - İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisi olan Yücetan, iş ve okul hayatını bir arada sürdürüyor.2009'da Miss Turkey finalisti olan Begüm Yücetan aynı zamanda profesyonel mankenlik yapmakta.Tenis ve fotoğrafçılığa meraklı olan Yücetan zamanının çoğunu spor salonunda geçiriyor. Bir dönem TV 8'de program sunuculuğu da yapan Begüm Yücetan, 2015 yılında Survivor All-Star yarışmasına katıldı.88-59-88 ölçülerine sahip olan Yücetan, ela gözlü ve kestane rengi saçlara sahip.

Ahmet Dursun Merve Aydın ile aşk yaşıyor mu?
Survivor 24 Mart Kim Elendi - Seda Mı Begüm Mü (TV8 SURVİVOR KİM ELENDİ)

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a veda eden Ahmet Dursun, hakkında çıkan 'Merve Aydın ile aşk yaşıyorlar' iddialarına yanıt verdi.Ahmet Dursun'un vedası sırasında Merve Aydın 'ın "Gitme Ahmet" diyerek haykırması aşk mı yaşıyorlar dedikodularına neden olmuştu.Adadan ayrıldıktan sonra ilk kez konuşan Ahmet Dursun aşk iddialarını yalanlayarak "Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirimize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve'yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirimize moral verdik." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...