Survivor Kim Elendi - SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KİM GİTTi

Survivor Kim Elendi - SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KİM GİTTi

MAGAZİN Haberleri

Survivor kim elendi sorusu cevabını buldu. Hilmicem birinci oldu, Begüm'ün karşısına Seda'yı çıkardı ve Survivor'da elenen isim Seda oldu.

Survivor kim elendi sorusu cevabını buldu. Hilmicem birinci oldu, Begüm'ün karşısına Seda'yı çıkardı ve Survivor'da elenen isim Seda oldu.Survivor kim elendi sorusu cevabını buldu. Hilmicem birinci oldu, Begüm'ün karşısına kim çıakcak. İşte Survivor kim elendi nin yanıtı ve eleme gecesi yaşananlar... Dün akşam Survivor adasında yemek ödülü oynandı.Zorlu parkurda yarışı kazanan takım Gönüllüler oldu ve çikolata ekmek kazandı.Survivor All Star Kim Elendi? TV8 ve Acun Ilıcalı'nı baş yapıtlarından olan Survivor'da bugün eleme heyecanı yaşanacak. 23 Mart günü Survivor'a kim veda edecek ? işte halk oylaması 1.si kim oldu ? kimi yazdı. Gelen son bilgilere göre Taner mi Survivor All Star'a veda edecek.TV8 Ekranında yayınlanan ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği sevilen program Survivor All Star'da bu akşam heyecan dolu bir gün yaşanacak.

SURVİVOR KİM ELENDİ, SURVİVOR ELENEN İSİM SEDA OLDU

tv8 izle

Son haftalarda Ünlüleri hemen her oyunda yenen Gönüllüler bu hafta Dokunulmazlık oyununu kaybetti ve büyük bir şok yaşadı. İki hafta üst üste birer yarışmacısını kaybeden Ünlüler ise bu haftayı rahat geçirecek. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde bireysel dokunumazlık oyununu ise Seda'ya yarışan Turabi kazandı ve kişisel dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu. nbsp;
Gönüllüler bu yüzden Turabi'nin adını yazamadı. Bu hafta Gönüllülerin adını yazacağı isimle, SMS'lerde adı en çok yazılan adaydan birisi adaya veda edecek. Bu hafta Gönüllülerden bir yarışmacının adaya veda etmesiyle sayılarda eşitlenmiş olacak. Peki Gönüllülerde bu hafta en çok kimin adı yazıldı. Gönüllülerde bu hafta en çok Begüm'ün adı yazıldı... nbsp;
Begüm'ün adadan gidip gitmeyeceği salı gecesi belli olacak..


Survivor Kim Elendi - SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KİM GİTTi

SURVİVOR ADA KONSEYİ BEGÜM ŞOKU

Survivor all star ada konseyindeki oylama sonucunda bu hafta elenmek üzere çıkan isim Begüm oldu. Ada konseyinde oylama sonuçları şöyle oldu;
Seda 1,
Taner 1,
Özlem 1,
Begüm 5

BEGÜM YÜCETAN : BUNU HAKETMEDİM

Survivor 2015 oylamasında sonunda, en yüksek oyu alarak yapılacak elemenin ilk adayı olan Begüm Yücetan bu sonucu hak etmediğini söyledi. İşte Begüm Yücetan 'ın sözleri;

"İsmimim çıkmasını bekliyordum, ama bunu hak etmiyorum. Saygı duyuyorum bu konuda. Herkesin bir planı var benim de bir planım var. Oyunlarda elimden geleni yapmayı istiyorum. Benim bir karakterim var, geliştirdiğim. Kendimi bozamam bunun için. Survivor olmak için geldik, ama öncelikle insan olmamız gerekiyor. "

SURVİVOR 22 MART DOKUNULMAZLIK OYUNU
Survivor Kim Elendi - SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KİM GİTTi

Survivor All Star 'da iki haftadır ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybediyor ve eleme şoku yazıyordu. Survivor 'ın 22 Marttaki son bölümünde ise dokunulmazlık oyununu kaybeden bu kez gönüllüler takımı oldu. İşte 22 Mart akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu.

ACUN ILICALI 'NIN ANLATTIĞI SURVİVOR OLAYI

Survivor All Star'da yine renkli dakikalar yaşandı. Eleme gecesinde Acun, 2010 yılındaki bir olayı izleyicilerle paylaştı. 2010 yılında yapılan Survivor yarışmasında, üç erkek yarışmacının doğum günü olmasına rağmen İhsan'ın Merve'yi adada yanlız başına bıraktığını söyleyen Acun, kararın kendisi de dahil izleyenleri şoke ettiğini söyledi.


AHMET DURSUN'UN ARDINDAN BÜTÜN GECE AĞLADI

Merve Aydın, adadaki en yakın arkadaşı olan Ahmet Dursun'un adadan ayrılmasının ardından düşüncelerini Anıl'la paylaştı. Merve Aydın'ın Ahmet Dursun'un adadan ayrılması sonrası gece boyunca ağlamaktan gözleri şişti. nbsp;

HABERTURK.COM / ÖZEL HABER
Survivor All Star daha başlamadan yarışmacı Nihat Doğan, hunharca katledilen Özgecan Aslan hakkında paylaştığı sosyal medya mesajı nedeniyle tepki çekmiş, söz konusu aday son dakikada yarışmadan çıkartılmıştı.
Eksilen yarışmacının yerine apar topar eski futbolcu Ahmet Dursun'u getirme kararı alan yapım ekibi 17 Mart 2015 tarihinde kendisini aniden eleme kararı aldı. Eski futbolcunun 'mide problemi' sebebiyle yarışmaya devam edemeyeceğini söylendi.
Ancak...Acun Medya adaya gönderilen yarışmacıları sıkı bir sağlık kontrolünden geçirmiyor muydu? Ve basında yer alan açıklamalarda Ahmet Dursun'un daha önce de mide şikayetleri olduğu bilindiği halde neden adaya çağırılmıştı?
Ayrıca...Program boyunca yarışmacıların parmağına en ufak bir kıymık battığında bile bunu bir PR malzemesi olarak kullanan Acun Medya, Ahmet Dursun'un elendikten sonra yayınlanan hastaneye götürülme, muayene edilme görüntülerini neden yayınlamamıştı?


Çünkü sorun 'mide' kaynaklı değildi.
Zira basında, elenen yarışmacı Ahmet Dursun hakkında 12 Mart tarihinde açılan bir hakaret davası ortaya çıktı. Yani elenmesinden 5 gün önce...İddianameye göre Hande C. isimli kadın çocuğunu okula götürdüğü sırada aracını Dursun'a ait pastanenin yanına park etti. Aracı oraya park etmemesi gerektiği konusunda Dursun da Hande C.'yi uyardı. Aralarında çıkan tartışmada Ahmet Dursun'un Hande C.'ye "şizofren kadın" dediği öne sürüldü.Survivor All Star 'da geçtiğimiz hafta eleme gecesinde ada konseyine veda eden Ahmet Dursun kendi hesabından fotoğraf paylaştı.
Survivor`da midesindeki rahatsızlıktan dolayı adadan veda etmek zorunda kalan eski futbolcu Ahmet Dursun Instagram hesabından "eve dönüş" yorumuyla köpeğiyle birlikte çekilmiş fotoğrafını yayınladı.
Survivor Kim Elendi - SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KİM GİTTi

İddiaya göre olay şöyle gelişti; Hande C. isimli kadın çocuğunu okula götürdüğü sırada aracını Dursun'a ait pastanenin yanına park etti. Aracı oraya park etmemesi gerektiği konusunda Dursun da Hande C.'yi uyardı.
Aralarında çıkan tartışma sonunda ise Hande C., Ahmet Dursun'a "o..." diye bağırdı ve tehdit etti. Ahmet Dursun'un da yaşanan bu tartışma da Hande C.'ye "şizofren kadın" dediği öne sürüldü. Vatan'ın haberine göre; karşılıklı açılan davalarda Hande C. hakkında tehdit iddiasıyla 2 yıla kadar kadar dava açıldı.Ahmet Dursun hakkında ise de hakaret iddiasıyla iki aydan iki yıla kadar hapis isteniyor.

Duygu Çetinkaya Survivor hakkında konuştu
SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM
"Ben adada yarışırken Duygu Bal arkamdan 'O adada erkekleri çıldırtmaya gitti' demiş. Ben de dönünce Twitter'den şöyle cevap verdim: 'Seninle ilgili gerçekleri bilseler yüzüne bile tükürmezler.' Hala bu sözlerimin arkasındayım. Duygu da adadayken başta Ahmet Dursun olmak üzere erkekleri çıldırttı. Telefonla arayıp 'Ne yapıyorsun?' demek istedim. Numarası değişmiş. İnsanın bir arkadaşını arkadan aşağılaması, gömmesi nasıl bir insanlıktır!
"Evet, konuşursam insan içine çıkamaz. Sosyal hayatta neler yaptığı konusunda çok şey biliyorum. Bildiklerim şimdilik bana kalsın. Öğrenmek istiyorsa beni cepten arasın. Suratına söylerim. Yalandan gülüp 'Hahaha haha hiçbir şeyden haberim yok' diyor. İşte böyle insanları sevmiyorum. Çamur atıyorlar. Mağduru oynuyorlar. Sonra da beni çirkef ilan ediyorlar. Ama bana küfür, hakaret eden arkamdan dedikodu yapan herkese söyleyecek sözüm var."
Survivor Kim Elendi - SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KİM GİTTi


"Bana 'Duygu hakkında ne biliyorsun ki' diyebilirsiniz. Ben de magazin yaptım, yıllardır bu piyasanın içindeyim. Kulağım deliktir. Bir şeyler öğrendim. Biliyorum ki konuşuyorum. Gözümle görmedim. Olayları bilen, sözüne-bilgisine güvendiğim kişiler var."İnsanları tehdit etmeyi, tehditkar sözler savurmayı sevmem. Ama karşımdaki de arkamdan atıp tutmayacak. Teklifim açık; merak ediyorsa beni cepten arasın. Anlatırım her şeyi."

BANA 'KANSERSİN' DEDİLER
"Adaya gitmeden bir süre önce sırtımda ve göğsümde ağrılar vardı. Doktora gittim, testlerden geçtim. Bana 'Üzgünüz, akciğer kanserisin' dediler. O an hayatım ters döndü. Dünya başıma yıkıldı. Sonra akciğerimdeki 7.6'lık kistin kanser olmadığını açıkladılar. Ama ömrümden ömür gitti."

SİGARA İÇEMEDİĞİM İÇİN GERGİNDİM
"Hastalığıma rağmen kötü alışkanlığım sigaradan kurtulamıyorum. İçemediğim için de adada strese girdim, sinirlendim. Gerginliklerim, kavgalarım sigara içemediğim içindi. Ama Hilmicem İntepe'nin yaptığı hainliği de hiç unutmayacağım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...