"Hamzaoğlu'nun bilinçaltında Fenerlilik var"

"Hamzaoğlu'nun bilinçaltında Fenerlilik var"

SPOR Haberleri

Uluç, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu hakkında tartışılacak sözler söyledi.

Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Fenerbahçe-Beşiktaş, Kasımpaşa-Galatasaray maçlarıyla ilgili olarak çarpıcı değerlendirmeler yaptı.
Uluç, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu hakkında tartışılacak sözler söyledi.


İşte Hıncal Uluç'un sözleri...


"İSMAİL KARTAL, DIEGOYU ÇAĞIRDI"
Bana sorarsanız İsmail Kartal, Diego'yu çağırdı. Diego üçüncü değişiklik hakkı. Üçüncü değişiklik hakkını kullandığı zaman teknik direktör, geri kalan bütün ısınan oyuncuların kulübeye dönmeleri, o üzerlerindeki yeleği çıkarıp normal eşofmanlarını giymeleri kural. Diego'nun Kuyt'un yerine gireceği anlaşıldıktan sonra Bekir gelip kulübede üstündeki yeleği çıkarıp oturacak. Gördüğümüz sahne bu.


"BU KADAR APTAL VE GERİZEKALI BİR ADAM..."
Ben öyle yorumluyorum. Çünkü Kuyt çıkmışken Saraçoğlu'ndaki bir maçta üstelik de rakibinden 4 puan gerideki Fenerbahçe'nin Bekir'i alması intihar. Bu kadar aptal ve bu kadar gerizekalı bir adam Fenerbahçe'ye antrenörse yani helal olsun. Onun için ben ki İsmail Kartal'ı en çok eleştiririm, katiyen böyle düşünmedim. Bana hemen 'Abi bak' dediler 'Yok oğlum. İsmail, Bekir'i sokar mı?' Ama hepsi dönmek zorundalar. Kameraman Bekir'i gösterdi. O arada da İsmail Kartal, Mehmet Topal ve Emre ile bir şeyler konuşuyorlar. Takımın rotasyonu nasıl olacak onu konuşuyorlar. Kuyt, çünkü kenarda oynuyor. Giren Diego ortada oynuyor. Ortada Emre var zaten. 'Takımı nasıl yerleştireceğiz' diye konuştular bence.


ALBAYRAK, HAMZAOĞLU YÜZÜNDEN KRİZ GEÇİRMİŞ
Kasımpaşa-Galatasaray maçının en ilginç anı, en vurucu, en can alıcı anı, en konuşulması gereken anı Abdurrahim Albayrak'ın tribünde kriz geçirdiği an. Olay anında hemen yanında arkadaşlar var. Abdurrahim Albayrak'ın kriz geçirmesinin sebebi şu; Kasımpaşa yükleniyor, Galatasaray 3-2 galip, maçın bitmesine 3 -4 dakika var. Abdurrahim Albayrak yerinden fırlamış 'Umut'u çıkar' diye bağırıyor Hamza Hamzaoğlu'na. Hamza Hamzaoğlu Umut'u çıkarmıyor. Onun üzerine Abdurrahim'in tansiyonu 40'a çıkıyor, oraya düşüyor. Hamza Hamzaoğlu maçı bırakıp tribüne çıktı. 'Ya daha 1,5 dakika var, Galatasaray en kritik anlarını oynuyor, sahanın kenarında olması gereken teknik direktör tribüne gidiyor. Bu Hamza çıldırdı mı' dedik. Meğerse Hamza'ya söylemişler; 'Sana Umut'u çıkar dedi. Duymadın, ondan kriz geçirdi adam' diye. Hamza tribüne o yüzden gitmiş. Şimdi


"ALBAYRAK O KADAR FUTBOL BİLGİSİNE SAHİP DEĞİL"
Abdurrahim Albayrak maçın 88-89. dakikasında Hamza Hamzaoğlu'na 'şunu değiştir, bunu değiştir' diyecek kadar futbol bilgisine, taktiğine, kültürüne sahip bir adam değil. Öyle bir şey de yapmaz. Ama niye yapıyor? Çünkü, burada işte benim başından beri söylediğim bir şey var; Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza değil. Hamza'ya Abdurrahim Albayrak emir veriyor. 'Sabri'yi oynat' diyor, 'Gökhan'ı kadroya alma' diyor. Ama Abdurrahim Albayrak bunları yapabilecek çapta bir adam değil. Abdurrahim Albayrak'a da bir başkası emir veriyor.


Galatasaray'ın dışında birisi Galatasaray'ı yönetiyor. Kim olabilir? Fatih Terim. Açık!.. Yani bu üç tane taşı önüne koyduğun zaman (Hamza, Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim) taşlar yerine oturuyor. Ama böyle değilse eğer bu görüntüyü oluşturan adam Hamza'nın kendisi.


"ACABA BİLİNÇALTINDA HALA FENERLİLİK Mİ VAR?"
Bir de korkunç bir hata yaptı. Yasin'i oyundan aldı. Şimdi, bre Hamza sen bu kadar sene futbol oynadın ya! Senin futbolcu psikolojisinin 'p'sinden haberin yok mu kardeşim! Gelecek maç Yasin nasıl çıkacak sahaya? Gözü kenarda 'Beni ne zaman alacaklar' diye. Çünkü dakika 89 da olsa alıyorsun. İyi oynadığı zaman alıyorsun, en iyi oynadığı zaman alıyorsun, Galatasaray'a maç kazandırdığı zaman alıyorsun, dakika 89 gene alıyorsun. Zavallı Yasin kendine güvenmesin diye elinden gelen her şeyi yapıyor ya! Yani Hamza 'Çocukken Fenerbahçeliyim' demiş. Acaba diyorum bilinçaltında hala bir Fenerlilik mi var? Sonuçta bilinçaltı diye bir şey var. Bir doktora gitsin, baktırsın kendine. Arena'da olsa ki orada bile kabul etmem.


"BUNU YAPAN ADAMIN G.SARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ OLDUĞUNA..."
3-2'lik maç kazanılmış bir maç değildir. 4-2,5-2 olur 89'da Yasin'i alır alkışlatırsın. Herkes de bilir alkışlatmak için alıyor diye. Hayır! Skoru korumak için, ileriye top tutan, ileride peşinden adam sürükleyen, topu alıp gittiği zaman Galatasaray'a ya korner ya faul kazandıran bir adamı kenara alıp Emre Çolak gibi bir sahte koşucuyu koyuyorsun ya! Bunu yapan adamın Galatasaray teknik direktörü olduğuna ben inanmıyorum. Dışarıdan emir geliyor 'Emre'yi alacaksın.' Emir 'Umut'u al, Emre'yi koy' diye geldi ama Umut'u almayıp da Yasin'i alınca Abdurrahim kriz geçirdi.


Kaynak: nbsp;Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...