Jolie, Osbourne'a örnek oldu

Jolie, Osbourne'a örnek oldu

MAGAZİN Haberleri

Angelina Jolie'nin kanser korkusuyla yumurtalıklarını aldırması diğer ünlüleri de benzer ameliyat için harekete geçirdi.

İngiliz şarkıcı ve aktris Kelly Osbourne, kendisinin de Jolie gibi yumurtalıklarını aldıracağını söyledi. Jolie, kansere yol açabilecek bir gen taşıdığını gerekçe göstererek yumurtalığını aldırdığını açıklamıştı. Jolie iki sene önce de aynı endişeyle iki göğsünü aldırmıştı.
The Talk isimli televizyon programına katılan Osbourne, Jolie'nin "cesur" bir karar verdiğini ifade etti ve aynı genlerin kendisinde de olduğunu ifade etti. 30 yaşındaki şarkıcı, "Annem kanser genlerine sahip olduğunu öğrenip göğüslerini aldırmış, hepimizi de testten geçirmişti. Eninde sonunda ben de bu ameliyatı olacağım. Dikkatleri bu konuya çektiği için Angelina'yı takdir ediyorum. Şimdi herkes test yaptıracak" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...