Pogba Barcelona'ya mı gidiyor?

Pogba Barcelona'ya mı gidiyor?

SPOR Haberleri

Juventus'ta yönetici olarak devam eden efsane futbolcu Pavel Nedved, Paul Pogba'nın Barcelona'nın gündeminde olduğunu doğruladı.

Kariyerine Juventus'ta yönetici olarak devam eden efsane futbolcu Pavel Nedved, Paul Pogba'nın geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.Pavel Nedved, Barcelona ve diğer büyük kulüplerin Fransız oyuncu ile ilgilendiğinin farkında olduklarını ancak Paul Pogba'nın Juventus ile sözleşmesi olduğu söyledi.Pavel Nedve, "Barcelona ve diğer büyük kulüplerin Pogba ile ilgilendiğini biliyoruz ancak kendisinin bizimle devam eden bir sözleşmesi var. Pogba'nın yokluğunda büyük kayıplar yaşarız, kendisi inanılmaz derece kaliteli bir oyuncu ancak giderse de oturup arkasından ağlayamayız. Pogba'nın yerini doldurabilecek derecede geniş ve harika bir kadromuz var" dedi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...