Ünal Aysal aday olursa zorlu bir sınav verecek

Ünal Aysal aday olursa zorlu bir sınav verecek

SPOR Haberleri

Tecrübeli ismi hoca arayışından, yabancı transferine, sponsor arayışından basketbol şubesinin yapılanmasına kadar önemli görevler bekliyor

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimini kimin kazanacağı merak konusu olmayı sürdürürken, eski başkan Ünal Aysal'ın da durumu belirsizliğini koruyor. 10 Nisan'da aday olup olmayacağını açıklayacak olan Aysal'ı seçilmesi halinde yapılması gereken birçok önemli görev bekliyor. Sarı-kırmızılıların eski başkanı öncelikle Hamza Hamzaoğlu ile devam edip etmemeye karar verecek. Yabancı sınırının kalkması nedeniyle Aysal'ın ekonomik sıkıntıya rağmen önemli transferler yapabileceği belirtiliyor.
Sponsor sıkıntısı yaşayacak
Tecrübeli ismin büyük zamanını ise sponsorlar alacak. Galatasaray'ın 5 önemli sponsoruyla sezon sonu anlaşması sona eriyor. Ünal Aysal, futbolda olduğu gibi basketbolda da profesyonellik anlayışının benimsenmesini isterken, basketbol AŞ'nin kurulması için çalışmalara başlayacak. Aysal, mali kongrede "Basketbolu şirket haline getirdiğiniz vakit tüm giderleri karşılaşma imkanınız oluyor. Aylarca çalıştık. Yurtdışına gittik, görüştük ve araştırdık. Basketbol şubesinin Basketbol A.Ş.'nin altında toplanması gerektiğine inandık'' ifadelerini kullanmıştı.Eski başkan, geçtiğimiz yıllarda yaptığı önemli yatırımları karşılığını da fazlasıyla almayı başarmıştı. Aysal, yeninden aday olup seçilmesi halinde de bu yatırımları yapmaya devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...