Webo 13 hafta sonra!

Webo 13 hafta sonra!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin en çok tartışılan ismi Emenike, Rizespor maçında ilk 11'deki yerini Webo'ya bıraktı. Webo ligde tam 13 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olan Fenerbahçe, sahaya Beşiktaş maçına göre 4 farklı oyuncuyla çıktı. Sarı-lacivertli takımda, sakatlıkları nedeniyle Kuyt, Meireless ve Egemen Korkmaz, kadroda yer almadı. Teknik direktör İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinde tribünlerin kendisine tepkisi üzerine formasını çıkarıp sahayı terk eden ve ardından ikna edilerek oyuna dönen Emenike'yi bu kez yedek soyundurdu.

Bu futbolcuların yerine Bekir İrtegün, Sow, Webo ve sakatlıktan dönen Gökhan Gönül görev alan oyuncular oldu.

WEBO 13 HAFTA SONRA
Fenerbahçe'de Emenike'nin yerine oynayan Webo, ligde 13 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Kamerunlu oyuncu, en son ligin 12. haftasındaki Balıkesirspor deplasmanında ilk 11'de görev yapmıştı.

Emenike ise ligde 9 hafta aradan sonra kendisini yedek kulübesinde buldu. En son ligin 16. haftasındaki İstanbul Başakşehir maçında yedek soyunan Emenike, 9 hafta boyunca teknik direktör İsmail Kartal'ın vazgeçemediği isim olmuştu.

Beşiktaş maçında sonradan oyuna girerek uzatma dakikalarında attığı golle takımına 3 puanı kazandıran Sow, Gençlerbirliği maçının ardından 1 hafta sonra tekrar 11'de yer aldı.

Sarı-lacivertli ekipte Kuyt ve Emenike'nin yokluğunda forveti Sow ve Webo oluşturdu.

Orta alanda Miereles ve Diego'nun yokluğunda Emre Belözoğlu ile Alper Potuk görev yaptı. Gökhan Gönül'ün sağ bek mevkisine gelmesiyle Mehmet Topuz da orta alanda forma bulan isim oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...