Hamzaoğlu: "Gerekirse lig ertelensin"

Hamzaoğlu: "Gerekirse lig ertelensin"

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'ye yapılan saldırı hakkında, "Liglerin ertelenmesi gerekiyorsa ertelensin veya durdurulsun" dedi.

Maçın son dakikalarında skorun 3-2'ye gelmesini değerlendirerek sözlerine başlayan Hamza Hamzaoğlu, "Bizim takım bunu hep yapıyor. Ama buna da bir çözüm bulmamız gerekir. Ya aşırı stres yapıyoruz veya gevşek oynuyoruz. Ortasını bulmamız lazım. Zaman zaman bazı oyuncular savunmaya gitmesem de olur dediğinde sıkıntı oluyor. Maçı 3-2'ye getirdik kama 4-2 kazandık. 2 gol yemememiz gerekirdi. Karabük'ü de oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Son değişiklik hakkında Snejder'i çıkaracağı ve bundan vazgeçtiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Emre'yi oraya koyup Olcan'ı sağa alacaktım. Wesley Sneijder'i çıkarıp onu alkışlatalım diye düşündük. Gol gelince zor olacağını düşündük. Yasin de biraz önde kalmaya başlamıştı. Sonuçta da Olcan'ın verdiği pasta Wesley golü attı. İsabet oldu. Zaman zaman ters de oluyor. Kazandığımız için mutluyuz. Kupa maçında önce Manisa'yı sonra da Trabzonspor daha ciddi oynayıp kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye yapılan saldırı ve liglerin ertelenmesi konusunun hatırlatılması üzerine sarı kırmızılı teknik adam, "Dünkü olay hepimizi çok üzdü. Sadece Fenerbahçe'ye yapılmış olay olarak görmüyorum, Türk sporuna yapılmış darbe diye düşünüyorum. İnşallah altından düşündüğümüz kadar kötü şeyler çıkmaz. Yaşanan olaya çok üzüldük. Eğer arabayı durduramasalardı daha acı bir tablo ile karşılaşabilirdik. Liglerin ertelenmesi gerekiyorsa ertelensin veya durdurulsun. Bugüne kadar yapılan söylemler, burada söylediğimiz her şeye çok dikkat etmemiz gerekiyor. Biraz daha kendimize özeleştiri yapmamız lazım. Bazen bu tür kötü olaylar doğru düşünürsek birleştirici de olabilir. Kaostan, şiddetten uzaklaşmak gerekiyor. İnşallah kötü bir olaydan olumlu sonuçlar çıkarırız" diye sözlerini bitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...