İbrahim Tatlıses'ten büyük sürpriz

İbrahim Tatlıses'ten büyük sürpriz

MAGAZİN Haberleri

Amerika'da riskli bir ameliyat geçiren İbrahim Tatlıses hayranlarına sürpriz yaparak ATV Ana Haber'e telefonla bağlandı.

Sağlık durumu her geçen gün daha iyiye giden İbrahim Tatlıses hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. ATV Ana Haber Bülteni'ne telefonla bağlanan Tatlıses sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Neşeli olduğu ses tonundan belli olan Tatlıses'in açıklamaları şöyle; "Meğer ben beyin ameliyatı geçireceğimi bilmiyormuşum, bu kadar zor olduğunu bilsem sonra yapardım. Benimki gerçekten büyük cesaret. Zaten giderlen şahadet getiriyordum. Sağlığım iyi şu anda hastane bahçesindeyim. Bahçede geziyorum kendi kendime, bir de Fenerbahçe'ye yapılanları kınıyorum. Hele hele gurbette bunları duymak beter. Ameliyatın detayları nasıldı derseniz; doktora göre her şey iyi. Mükamele imzaladık buradan 21 gün sonra yürüyerek çıkaracaklarmış, eger yürüyemezsem tazminat ödeyeceklermiş. 21 gün sonra buradan yürüyerek çıkacakmısım. Şu anda tekerlikle sandalye ile yürüyorum. Adaylığım hakkında ise hiçbir sey söylemem herşey kısmet. Benim niyetim doğru, olur olur, olmaz olmaz ne yapayım her şeyin başı sağlık. ABD dönüşü yeni kaset gelecek. 'Oy Miami Miami İbo sana doyamiyy...' Bütün hastane şu an döndü bana bakıyor, bu ne yapıyor diye.."


ADAYLIK İÇİN TAKDİR BAŞBAKANIN
nbsp;7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olduğunun hatırlatılması üzerine Tatlıses şöyle devam etti: nbsp;"Her şeyin hayırlısı olsun. Sayın Başbakanımız ve cumhurbaşkanımız ne karar verirlerse ben ona uymaya hazırım. Ama ben Şanlıurfa'ya hizmet etmek istiyorum. Çünkü sivil vatandaşken söylediğimiz bir söz gidip yerinde oturmuyor. Ama milletvekili olduğun zaman o sorun için önerge verince gidip yerine oturuyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...