'Fenerbahçe şampiyon...'

'Fenerbahçe şampiyon...'

SPOR Haberleri

Vatan Gazetesi yazarı Serhat Ulueren, Fenerbahçe kafilesine düzenlenen silahlı saldırının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Vatan Gazetesi yazarı Serhat Ulueren, Fenerbahçe kafilesine düzenlenen silahlı saldırının ardından bir yazı kaleme aldı.


Ulueren, söz konusu yazısında Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında favori olarak gördüğünü ve sezon sonunda ipi göğüsleyecek takımıın sarı lacivertli ekip olduğunu savundu. Ulueren, "Yine de şampiyonlukta önceki günkü yaşananlardan sonra F.Bahçe'yi favori görüyorum. Çünkü silahlı olay camiayı birbirine kenetleyecek, hakemleri ve F.Bahçe'nin rakiplerini de biraz duygusal pozisyona sokacaktır." ifadelerini kullandı. nbsp;


Serhat Ulueren'in o yazısı;


İstanbul'da güzel bir havada yıllar sonra gündüz maçına çıkan G.Saray, 4-2'lik skora bakınca görkemli, üstün, organize bir oyun ortaya koydu izlenimini verebilir futbolseverlere. Ama işin aslı öyle değil.


Galatasaray 5 hafta önce Erciyes'i 3-1 yenerken nasıl ki kaleci Zülküf Özer gollere buyur dediyse, dün de maşallah Abdülaziz Demircan müthiş kıyaklar(!) yaptı sarı-kırmızılı ekibe. Abdülaziz biraz adam gibi oynasa G.Saray böyle fark atamazdı. G.Saray iştahlı, hırslı oynadı ama üretken değildi. İlk yarının sonunda Erdem'in frikiğini Muslera kurtarmasa 3 puan zora girerdi.


Chedjou üst üste 3 iyi maçı yok. Saatli bomba gibi. Bir bakıyorsunuz Popescu gibi rahat ve özgüvenli, sonra bir bakıyorsunuz arka arkaya amatörce hatalar. Hamza Hoca, Chedjou'nun bu sezon yaptığı inanılmaz hataları bir CD'de toplattırıp izlettirsin bu 29 yaşındaki sözüm ona tecrübeli stopere. Attığı gol sayısı Emenike ile eşit. Yani 4 gol atmış. Ama asıl işi gol yedirmemesi. İşte orada atmış sigorta kokusu geliyor burnuma. nbsp;


Son 30 dakika çok fantezi yaptı G.Saray ve bedelini ağır ödeyeceklerdi ki suskun yıldız Sneijder sahneye çıktı. İlk golü piyangoydu. 2. golde de aslan payı Umut ve Olcan'dı. Bu futbol şampiyonluk için yeterli olur mu? Çok zor. İstikrar yok, devamlılık yok, pozisyon yok ve en önemlisi maçtan çabuk kopuyor G.Saray. Yasin ve Selçuk'un performansı tatmin edici, Bruma yine vasat, Hamit, Sabri düşüşte, Telles ve Balta eh işte.


TRABZONSPOR'U YENERLER


Kasımpaşa ve Karabük maçlarından gelen 6 puan bu futbola çok fazla. Dua etsinler kalecilere ve rakip defansa. Haftaya Trabzon'da işleri daha kolay olur G.Saray'ın ve güle oynaya kazanıp döner İstanbul'a. Çünkü G.Saray başı ne zaman sıkışsa, ne zaman şampiyonluğa koşsa hiçbir zaman problem çıkarmamıştır Trabzonspor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...