Esad güçleri Yermuk Kampı Kızılay sorumlusunu gözaltına aldı!

/ Kaynak: AA
Esad güçleri Yermuk Kampı Kızılay sorumlusunu gözaltına aldı!

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'nin başkenti Şam'da çoğunlukla Filistinlilerin kaldığı Yermuk Mülteci Kampı Kızılay sorumlusu Cemal Hamad'ın gözaltına alındığı bildirildi.

nbsp;Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Kızılay sorumlusu Cemal Hamad, kamp dışında rejim güçlerince gözaltına alındı. Kaynaklar, Hamad'ın gözaltına alınmasıyla ilgili detaylı bilgi vermedi. Başkent Şam'da 3 yıldan bu yana rejim güçlerinin kuşatması altında bulunan Yermuk Mülteci Kampı'nda geçen hafta DAEŞ ile kamptaki Eknaf Beyt el-Makdis güçleri arasında çatışma çıkmıştı. Yerel kaynaklar, DAEŞ'in kampın kontrolünü önemli ölçüde ele geçirdiğini bildirmişti. Suriye'deki en büyük Filistin mülteci kampı olan Yermuk'ta, ülkedeki iç savaş öncesi 950 bin kişi yaşarken, şimdi bu sayının 18 bine düştüğü bildiriliyor. Esad güçlerinin ablukası altında bulunan kampta, uzun bir zamandan beri elektrik ve su kesintisi yaşanıyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...