Bu illerde yaşayanlar dikkat! Kar geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Kar geliyor

GÜNDEM Haberleri

Hava durumu raporlarına göre sıcaklık düşüşleri devam edecek. Bazı illerimizde kar yağışı görülecek

Türkiye yağışlı ve soğuk havanın etkisine girdi. Bu hafta boyunca yağış görülecek. Meteoroloji yetkilileri, yağışların kıyı kesimlerinde yağmur, perşembe gününden itibaren İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun büyük bölümünde kar şeklinde olacağını bildirdi.


Cumartesi günü ise Batı bölgelerinden itibaren güneş yüzünü gösterecek, sıcaklıklar artmaya başlayacak. Yapılan tahminlere göre hafta sonuna kadar hava durumu şöyle olacak.


BUGÜN: Trakya, Doğu Anadolu'nun kuzeyi çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu parçalı bulutlu geçecek. Diğer tüm bölgelerde yağmur görülecek. Yağışlar Ege bölgesinde şiddetli olacak.


YARIN: Ege kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi çok bulutlu, diğer bölgeler yağmurlu geçecek.


9 NİSAN PERŞEMBE: İç Anadolu ve İç Ege'de kar yağışı görülecek. Diğer bölgeler yağmurlu. Yağışlar Doğu Karadeniz'de şiddetli görülecek.


10 NİSAN CUMA: Kar yağışı İç Ege ve İç Anadolu'nun dışında, Erzurum, Kars, Ardahan ve Gümüşhane'de de bekleniyor. Ege kıyıları çok bulutlu geçecek. Diğer bölgeler yağmurlu geçecek.


11 NİSAN CUMARTESİ: Batı bölgelerinde hava sıcaklığı artacak. Erzurum'da kar yağışı, Kars, Ardahan, Iğdır, Gümüşhane ve Van'da karla karışık yağmur bekleniyor. Güneydoğu Anadolu ve Doğu Karadeniz kıyıları yağmurlu geçecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...