Gümüşdağ, Fenerbahçe'ye rest çekti

/ Kaynak: İHA
Gümüşdağ, Fenerbahçe'ye rest çekti

SPOR Haberleri  / İHA

İstanbul Başakşehir Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kulüpler Birliği olarak kendilerinin yeni bir erteleme talebi olmayacağını belirtti

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trtspor'da yayınlanan bir programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yaşadığı silahlı saldırıyı kınayan Gümüşdağ, 27. haftanın ertelenmesi yönünde karar aldıklarını ve TFF'nin de bu talebi gerçekleştirdiğini söyledi. Toplantıya katılmayan sarı-lacivertliler kulüp hakkında da değerlendirmede bulunan Gümüşdağ, "Kulüpler Birliği olarak önemli kararlar alıyoruz. Bu kararları öğrenmek isteyen katılır ya da kendi arar" diye konuştu.


"FENERBAHÇE SONUÇLARINA KATLANIR"
Fenerbahçe'nin, "Olaylar aydınlatılana kadar oynamayı düşünmüyoruz" sözlerini hatırlatan Gümüşdağ, "Sanırım duygusal karar verdiler" dedi. Kulüpler Birliği olarak kendilerinin yeni bir erteleme talebi olmayacağını vurgulayan Gümüşdağ, "Fenerbahçe gelecek hafta da sahaya çıkmak istemezse bunun hukuki boyutu ortadadır, sonuçlarına katlanır" şeklinde konuştu.


"HAKEMLERE HAKSIZLIK ETMEYELİM"
Fenerbahçe'nin lige verilen arada toparlanacağını söyleyen Göksel Gümüşdağ, yabancı oyuncularının saldırı olayından etkilenmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Dün oynanan Beşiktaş - İstanbul Başakşehir maçını da değerlendiren Gümüşdağ, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, penaltılarının verilmediği yönündeki görüşüne katıldığını, dünkü pozisyonun penaltı olduğunu düşündüğünü söyledi. "Hakemlere haksızlık etmeyelim" uyarısında bulunan Gümüşdağ, "Yaptıkları iş çok zor. Yağış altında, o şartlarda bu tür hatalar da olabiliyor" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...