Hacıosmanoğlu'na sert tepki 'Kurtaracaksın...'

Hacıosmanoğlu'na sert tepki 'Kurtaracaksın...'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'ye saldırı düzenleyen zanlıların ifadesi alındığı sırada emniyete gelen Hacıosmanolğu'na, zanlının annesi tepki gösterdi

Fenerbahçe otobüsüne yönelik geçtiğimiz 4 Nisan Cumartesi gecesi Sürmene ilçesinde silahlı saldırı olayına karışan 2 kişinin gözaltında tutulduğu Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gelmesi dikkat çekti.
Hacıosmanoğlu, Emniyet binasına girişinde basın mensuplarına bir açıklama yapmazken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişinin sorguları ise sürüyor.
nbsp;
Çıkışta şok tepki! Gözaltındaki zanlının annesinden...
Haber61.net'in haberine göre; Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na Trabzon Emniyet Müdürülüğü önünde tepki geldi. Bir süre burada kalan Hacıosmanoğlu'na Emniyet Müdürlüğü çıkışında gözaltında olan bir şahsın annesi tarafından tepki geldi. Hacıosmanoğlu'nun aracındayken yolunu kesen kadın "Benim oğlum suçsuz. Kurtaracaksın onu, gidemezsin." diyerek tepki gösterdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...