Sare Davutoğlu, başsağlığına gitti

/ Kaynak: AA
Sare Davutoğlu, başsağlığına gitti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, okul servisinin karıştığı kazada hayatını kaybeden 4 öğrencinin ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Önce hayatını kaybeden öğrencilerden Hasibe Vadioğlu'nun (11) evine giden Davutoğlu, aileye başsağlığı ve sabır diledi. Ardından, ölen diğer öğrenciler Rabia Sahra (11), Fatma Yeniay (11) ve Ahmet Vadı'nın (11) evine giden Davutoğlu, burada da ailelere başsağlığı diledi.


Taziyelere Konya Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, Konya Valisi Muammer Erol'un eşi Nazmiye Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in eşi Fatma Akyürek ve Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı.


Beybes Mahallesi'nde Adem Ovalı idaresindeki 42 C 0312 plakalı okul servisi ile İhsan Felek'in kullandığı 42 BZF 80 plakalı minibüs, kavşakta çarpışmıştı. Sürücü Ovalı ile aynı araçtaki Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Fatma Yeniay, Hasibe Vadioğlu ve Rabia Sahra olay yerinde, Ahmet Vadı da tedavi kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmiş, kazada 11 kişi yaralanmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...