Seyirici Emenike'yi kabul etti

Seyirici Emenike'yi kabul etti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, dün antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti.

Emenike'nin Mersin İY maçında moral bulduğunu söyleyen Kartal, Diego'nun ise sakatlığının sürdüğünü belirtti. Hafta içinde medyada gündeme gelen sözleşmesi konusundaki haberler kendisine sorulduğunda ise İsmail Kartal, "Henüz bir imza atılmadı, bilmiyorum" yanıtını verdi.


Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İY maçında takımın performansının memnuniyet verici olduğunu ve saldırı olayının ardından güzel ve farklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Kartal, Hasan Ali Kaldırım'ın golle dönmesinin güzel olduğunu ve en önemlisinin de seyircinin Emenike'yi kabul etmesi olduğunu ifade etti ve şöyle konuştu...


- Emenike için arkadaşları olması gerekeni yaptı, sağolsunlar. Onun da böyle bir morale ihtiyacı vardı. Bakalım inşallah iyi olur. Diego'nun tam olarak sakatlığı geçmedi. Henüz tam hazır değil onun için kadroda yer almadı.




"8 MAÇLIK GÜCÜMÜZ VAR"
- Futbolda neyin ne olacağı belli olmaz. Başımızdan korkunç bir olay geçti ama biz önümüzdeki 8 maçı oynayabilecek güçteyiz şu an. Sakatlarımız düzeldi.


- Sezon sonuyla ilgili konuşmak için erken. Benim durumla ilgili her hangi bir imza atılmadı. Ben bilmiyorum. Sezon sonu bitince ne olacağı belli olmaz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...